nezgoda kod kuće

30 godina mlađi dečko Neymarove majke završio u bolnici nakon što ju je prevario s kuharom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neymarova majka šokirala je sve kada je objavila da je u vezi s 22-godišnjim Tiagom Ramosom, a nakon prekida par se pomirio.

Nadine Gonçalves, majka slavnog nogometaša Neymara, objavila je na Instagramu fotke sa svojim 22-godišnjim dečkom Tiagom Ramosom u travnju ove godine, a iako su se mnogi šokirali njihovom vezom, to ih nije spriječilo da uživaju u romansi.

Pogledaj i ovo Neymar i Bruna Biancardi ''htjela bih vas obavijestiti...'' Djevojka s kojom je Neymar dobio dijete prije mjesec dana potvrdila glasine: ''Budući da me često povezuju sa sprdnjama..''

Mediji su nakon toga počeli kopati detalje iz prošlosti mladića, a na vidjelo su došle mnoge tajne koje je pokušavao sakriti. Ljubio je muškarce i žene, a jedna ga je bivša djevojka optužila za nasilje te da je varao s muškarcima.

Nadine je kratko u vezi s mladićem, no već je imala neugodna iskustva. Tiago je spavao s Neymarovim kuharom, što je razbijesnilo nogometaševu majku te je mlađahnog dečka izbacila iz kuće. Brzo nakon prekida shvatila je da ne može bez njega te su se pomirili. Sada je na pomolu novi skandal.

Susjedi su čuli veliku buku iz njihova doma, nakon čega je stigla i hitna pomoć. The Sun javlja kako je Nadine Tiagu porezala ruku staklom. "U njihovom domu se dogodila nezgoda, no svi su dobro. Nadine je pozvala hitnu pomoć zbog porezotine koju je zadobio Tiago", kratko je istaknuo glasnogovornik Neymarove majke.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene