privukla njegovu pažnju

Neymar ostavio atraktivnu Hrvaticu zbog ove bujne ljepotice? Zabavljaju se u otvorenoj vezi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neymar i pjevačica Gabily, kako pišu strani mediji, uživaju u otvorenoj vezi i nijedno od njih nije spremno za nešto ozbiljnije.

Neymar (28) ostavio je manekenku hrvatskih korijena Nataliju Barulich (28) zbog seksi sunarodnjakinje, pišu strani mediji. 

Pogledaj i ovo Neymar (Foto: Instagram) konačno priznali Atraktivna Hrvatica potvrdila vezu s Neymarom na originalan način: "Ovo je spektakularno"

Tvrde da je nogometaš francuskog kluba PSG-a osam mjeseci u otvorenoj vezi s pjevačicom Gabily (25), čije je pravo ime Gabriel Batista. Brazilske novine Extra pišu da se Neymar javio na Instagramu atraktivnoj Brazilki tijekom pandemije koronavirusa. 

Navodno je Gabily putovala k njemu u Pariz i bila u hotelu te su se nalazili unatoč karanteni. Par se samo zabavlja pa su odlučili biti u otvorenoj vezi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabily (@gabily)

Nijedno od njih nije potvrdilo vezu, no Neymar ni ranije nije komentirao svoj privatni život. Ipak, pojavio se na Gabilyinu Instagramu u srpnju. 

Inače, nogometaš i Natalia u rujnu su potvrdili svoju vezu na originalan način. Naime, par je zajedno pozirao za naslovnicu ruskog izdanja magazina GQ. Na fotografiji Neymar sjedi i nosi bijeli sako, a iza njega stoji Natalia i grli ga u tirkiznom sakou.

"Zaštitite svoje najmilije. Neymar i Natalia podsjećaju nas koliko je važno podržati i zaštiti svoje najmilije. Nije važno jeste li zatvoreni skupa u karanteni ili morate komunicirati preko telefona i Zooma. Budite sigurni, budite jaki", napisali su u magazinu.

Čini se da je ipak ta ljubav gotova nakon nekoliko mjeseci i Neymar, koji ima devetogodišnjeg sina s bivšom djevojkom Carolinom Dantas, krenuo je dalje. Nogometaš je godinama bio u vezi s brazilskom glumicom Brunom Marquezine, a onda su ga počeli povezivati s Natalijom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kate Middleton (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Kate Middleton bila je tiha patnja mnogih mladića, ali njezino srce jedan je slomio prije nego što je upoznala Williama, evo tko je on bio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene