SKUPA LJUBAV

NE ZNAJU DRUGAČIJE POKAZATI LJUBAV Pokloni za djecu vrijedni i do 100 000 dolara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su slavne mame koje ne strahuju da će razmaziti svoju djecu. Poklanjaju im darove čije cijene dosežu i do 100 000 dolara.

Nevjerojatno visoke cijene koje su poznati celebritiji spremni potrošiti samo kako bi usrećili svoju djecu dosežu cijene i do 100 000 dolara. Tako poznata američka pjevačica Beyonce posebno brine za svoju kći Blue Ivy Carter. Naime, ona i suprug Jay-Z su prije nekoliko godina svojoj kćerki za prvi rođendan poklonili lutku vrijednu vrtoglavih 60 000 američkih dolara. Riječ je o lutki koja na sebi ima 160 dijamanata, a izrađena je od bijelog i zlatnog nakita. Upravo je za prvi rođendan priređena i velika zabava u New Yorku na kojoj je sve bilo ukrašeno bijelim i ružičastim ružama.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

 

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

 

J. Lo, slavna latino - američka pjevačica jednom je prilikom svojim blizancima Maxu i Emmi poklonila zlatne zvečke.

 

Međutim to nije sve. Brižljiva mama svojoj djeci često zna unajmiti maserke, kao i cijeli tim koji ih štiti od potencijalnih kradljivaca, što nije niti čudno jer se bogatstvo Jenifer Lopez procjenjuje na 110 milijuna dolara.

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Katie Holmes, američka glumica svojoj je kćerki poklonila kućicu na drvetu. No, to nije bilo kakva kućica. Ta "kućica" ima priklučak za vodu i struju, a pod je obložen skupocijenim tepihom. Vrijednost kućice procijenjuje se na 100 000 dolara. 

Kim Kardashian i njen suprug Kanye West su svojoj malenoj kćerkici za jedan Božić poklonili Lamborhini. "Samo najbolje za malu North West", poručila je. Američka glumica za proslave rođendana svojih kćeri priređuje velike i glamurozne tulume, a kćeri uvijek odjene poput princeza.

 

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene