Bravo!

NEVEN MORA USTAJATI UJUTRO! Slavni stilist ima novi posao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neven Ciganović stilizirao je tijekom svoje karijere zaista jako veliki broj javnih ličnosti. Ovih dana zaposlio se kao Image Coordinator u jednoj od najvećih hrvatskih multibrand trgovina.

Jedna od najvećih hrvatskih multibrand trgovina odjeće snimila je novu kampanju za novu sezonu. U glavnim ulogama našle su se dvije prekrasne djevojke, zanosna plavuša, Kristina Bralo, Kraljica Hrvatske 2014 i jedna od 7 najljepših žena svijeta te Petra Orlić, brineta poznatija kao Hrvatsko lice godine 2015 koje se mnogi sjećaju iz spota za pjesmu 'Otrov' grupe Connect.

Pogledaj i ovo Neven Ciganović Neostvarena želja Iskreni intervju Nevena Ciganovića: ''Žao mi je što nisam završio medicinu, definitivno mogu asistirati bilo kojem doktoru''

Između dvije vatrene školarke našao se model Karlo Makarun u ulozi buntovnika i školskog zavodnika, a za čiju se naklonost bore Petra i Kristina. Cijelim snimanjem je koordinirao Neven Ciganović kojem je to bilo vatreno krštenje na funkciji Image Coordinatora. Kampanja je izašla koncem mjeseca rujna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene