nakon samo 1 sezone

Na snimanju je imala napadaj zbog fobije, a serija je unatoč visokoj gledanosti ukinuta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Netflixovoj seriji "Away" glavnu ulogu igra Hilary Swank, a samo mjesec dana nakon premijernog prikazivanja donesena je odluka da neće biti druge sezone.

Oskarovka Hilary Swank brzo se morala oprostiti sa znanstveno-fantastičnom serijom "Away" u kojoj je utjelovila glavnu ulogu astronautkinje koja putuje na Mars. 

Pogledaj i ovo Serija ''One Day'' - 4 Jeste li ju već pogledali? Rone se suze zbog ove serije: ''Nikad nisam toliko plakala, obožavam svaku minutu''

Netflix ju je odlučio otkazati nakon samo jedne sezone, iako je među 10 najgledanijih na njihovom online streaming servisu. Serija "Away" je premijerno prikazana 4. rujna, a već mjesec dana kasnije donijeta je odluka da neće nastaviti snimanje. 

Inače, u središtu radnje je astronautkinja Emma Green koju je utjelovila Swank. Ona se priprema za vođenje internacionalne ekipe u prvu misiju na Mars, a usto ju brine što će ostaviti muža i kćer tinejdžerku zbog svoje misije. 

Seriju je kreirao Andrew Hinderaker i uz Hilary u njoj glume Josh Charles, Talitha Bateman, Vivian Wu, Ray Panthaki, Ato Essandoh i Mark Ivanir. Oskarovka je priznala da je imala klaustrofobični napadaj na početku snimanja kada se privikavala na svemirsko odijelo. 

"Nikada, nijednom u svom životu nisam imala fobiju, do sada. Bit ću iskrena, nikada ih nisam razumjela, uvijek sam mislila: 'prijeđi preko toga, to je samo pauk, makni se od njega i slično.' Naravno, dok sama nisam postala ozbiljno klaustrofobična", otkrila je Hilary na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Whether it’s working, hanging out, playing or resting, this is my ♥️ dog, @mamamoon I’m so grateful to have found her on a 200 mile desolate highway in 28°, pregnant and to be able to help her. She is paying me back in spades and then some. You may remember I told you I was claustrophobic in my spacesuit and had to work really hard through it, she was a huge component of that. She just knew, she would struggle to get out of the person’s arms holding her once a take was complete and curl onto my chest and just simply be and breath with me. #WhoRescuedWho? Thanks @deityanimalrescue for helping us find all her sweet babies homes. We 💜 you angel ladies! #AdoptDontShop #MyUnspokenPet #DogsOfInstagram 🐶 🐾 💫💝

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank) on

Dodala je kako se cijela oznojila i njezino lice je izgledalo poput raskomadane rajčice. "Skoro sam se onesvijestila dok sam isprobavala svoje dovršeno svemirsko odijelo i kacigu prvi put. To nije samo mentalno, jako je fizički", objasnila je Hilary. 

Nakon šest mjeseci snimanja, kako je priznala, nije uspjela izliječiti svoju klaustrofobiju nego je pronašla način da to odradi. "Kada smirimo svoje umove i suočimo se sa strahom, ne pokušavamo ga odgurnuti, možemo to nadići na drukčiji način", istaknula je oskarovka. Ona je progovorila o svojem iskustvu kako bi pomogla drugima koji se nose s fobijama. 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene