posljedice seks skandala

Ostao bez najunosnijeg posla: Kevin Spacey nakon gnjusnih optužbi dobio otkaz!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Proslavljeni glumac Kevin Spacey ostao je bez najunosnijeg posla. Za jednu epizodu serije 'Kuća od karata' dobivao je navodno čak 500.000 dolara.

Glumac Kevin Spacey našao se na stupu srama nakon što su u javnost procurila svjedočanstva o seksualnom zlostavljanju u koje je bio upleten. Više od 20 muškaraca izašlo je u javnost sa svojim pričama zbog čega je produkcijska kuća Netflix odlučila prekinuti suradnju s proslavljenim glumcem i producentom.

Pogledaj i ovo Film Igrači jeste li gledali ovaj film? Romantična komedija koja će učiniti da se uz čašu vina fino odmorite barem na sat i pol

Iz Netflixa, koji stoji iza popularne serije "Kuća od karata", poručili su da je snimanje serije u kojoj je Spacey imao glavnu ulogu obustavljeno do daljnjega. "Što se nas tiče suradnja s Kevinom Spaceyem više nije opcija", poručili su iz Netflixa. Otkrili su i kako definitivno odustaju od objavljivanja filma "Gore" koji je Kevin producirao i u kojem se trebao naći u ulozi glavne zvijezde.

Otkaz suradnje za Spaceyja je popriličan financijski udarac. Prema pisanju Business Insidera Spacey je tijekom 2014. godine za epizodu serije "Kuća od karata" dobivao honorar od 500.000 dolara.

Što će se dogoditi s televizijskom uspješnicom nakon što je iz glumačke postave izbačen lik Franka Underwooda kojeg je utjelovio Spacey za sada još nije poznato.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene