Neprepoznatljiva

Nekad je lijepim licem i plavim uvojcima obarala s nogu, ali onda su bolest i godine učinile svoje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kathleen Turner nosila je titulu jedne od najljepših holivudskih glumica, no nakon teške dijagnoze njezin se život promijenio.

Američka glumica Kathleen Turner nosila je titulu jedne od najljepših glumica Hollywooda, lijepim licem i plavim uvojcima obarala je s nogu na filmskim platnima, a istovremeno se nosila sa zdrastvenim problemima o kojima je javnost malo toga znala, a na kraju ju je zbog toga i osuđivala.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Glamur vs. prirodnost Jedna od najplaćenijih glumica u stvarnom životu izgleda skroz drugačije nego na crvenom tepihu

Kathleen je svjetsku slavu stekla nakon što je 1981. godine snimila film "Tjelesna strast", a nakon njega i uspješnice "Lov na zeleni dijamant""Dragulj s Nila". No početkom 90-ih njezina je karijera poljuljana nakon što joj je dijagnosticiran reumatoidni artritis i nakon što su joj liječnici rekli da nikada više neće moći hodati.

Ne želeći prihvatiti tu vijest, potražila je drugo liječničko mišljenje i pronašla snagu da se nastavi baviti onime što najviše voli i ne odustane od života. No lijekovi koje je morala uzimati učinili su svoje i njezin se izgled počeo drastično mijenjati. Danas priznaje kako joj je u to vrijeme bilo apsolutno nevažno kako izgleda i nije se time opterećivala. Razmišljala je samo o tome da mora nekako preživjeti.

Ljudi su u to vrijeme bili okrutni, optuživali su ju da se odala alkoholu, što tada nije bio slučaj, međutim kasnije se pod velikim pritiskom odala tom poroku kako bi ublažila bol. U svojoj autobiografiji koju je objavila 2008. godine priznala je da je počela piti jer su joj lijekovi pomutili pamet i da se s vremenom sve otelo kontroli.

Sa svojim se problemima suočila 2002. godine i sama se otputila na odvikavanje. Nakon svega je promijenila i terapiju i odlučila se na pomalo neobično rješenje koje joj je preporučila kolegica Maureen Lipman.

"Uloške za cipele od bakra preporučila mi je kolegica Maureen Lipman. Nakon tri tjedna nošenja primijetila sam ogromnu razliku. Mogla sam dugo hodati i nisam osjećala bolove", izjavila je bila u jednom od intervjua za Daily Mail.

Danas se zalaže za borbu protiv bolesti s kojom se godinama sama bori, baš kao što i javno progovara o standardu ljepote u Hollywoodu.

"Ljutim se zbog svega i svačega, zbog nepravde u svijetu. Reumatoidni artritis javio se u mojim kasnim tridestima, kada me Hollywood doživljavao kao jednu od najprivlačnijih dama. Najteže mi je bilo zbog toga što sam vlastito samopouzdanje gradila na fizičkom izgledu. Jer ako to nisam bila ja, tko sam bila", izjavila je.

Kathleen se i danas bavi glumom i možemo ju gledati u seriji "Dolly Partons Heartstrings".

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale vježba (Foto: Screenshot) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) +3 Kate Beckinsale (Foto: Instagram) Celebrity Početkom godine ljubila je 21 godinu mlađeg, a sada se hvali tijelom za poželjeti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene