prava nemoguća misija

Holivudskom glumcu pred hotelom ukrali prtljagu na neobičan način, zvuči poput scene iz filma u kojem sam glumi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Engleskoj je ovoga tjedna ukradena prtljaga Toma Cruisea, a policija je izvijestila i o detaljima krađe.

Ako ste zainteresirani, zadatak je pronaći prtljagu Toma Cruisea ukradenu u Engleskoj gdje holivudska zvijezda snima sedmi nastavak serijala "Nemoguća misija", izvijestio je u petak tabloid The Sun.

Pogledaj i ovo showbuzz Isti već godinama Koja li je tajna lica Toma Cruisea? On kao da se nije promijenio još od Top Guna, zbog ovih fotki mnoge je i podsjetio na taj hit!

Prtljaga je bila u automobilu njegova tjelohranitelja, koji je ukraden u noći na utorak pred hotelom u Birminghamu u kojem je boravio, piše The Sun.

"Prijavljena nam je krađa BMW X7 u Church Streetu u Birminghamu, u ranim jutarnjim satima u utorak 24. kolovoza", potvrdio je glasnogovornik policije West Midlands, ali nije otkrio identitet vlasnika.

"Automobil je uskoro pronađen", dodao je i rekao da se istraga nastavlja uz pomoć videonadzora.

Iz vozila je nestalo sve, rekao je izvor za The Sun i naveo da se radi o prtljazi i stvarima 59-godišnjeg glumca.

Izgleda da su lopovi koristili visokotehnološki skener kako bi kopirali kod za otvaranje i pokretanje automobila.

Filmska zvijezda, poznat po tome što sam izvodi većinu opasnih scena, cijeloga je tjedna izazivao pozornost u Midlandsu na sjeveru Engleske i građani su zainteresirano gledali snimanje nekoliko prizora sedmog filma iz opusa "Nemoguće misije" u kojoj utjelovljuje stručnjaka za špijunažu Ethana Hunta.

(Hina)

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene