Najbolje tek dolazi

'BEZ SILIKONA I PHOTOSHOPA' Neda Ukraden pohvalila se tijelom u badiću!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neda Ukraden proslavila je svoj 66. rođendan. Održala je nastup u Rumunjskoj, a potom pokazala kako izgleda u badiću.

Najpoznatija balkanska baka, Neda Ukraden, proslavila je 66. rođendan pred više tisuća ljudi na koncertu u Rumunjskoj. Pjevačica ima ogromnu količinu energije, a usto izgleda sjajno!

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Zvuči li vam pjesma poznato? Španjolski predstavnici na Eurosongu plagirali Nedu Ukraden? Oglasila se i pjevačica: "Platit će sigurno!"

Njoj su godine zaista samo broj. Tome u prilog idu i fotografije koje je objavila na svom Instagramu. SjajnaNeda bez problema pozirala je u kupaćem kostimu, uz prigodan status.

 

Mojih sretnih 66! Zivot je lijep! The best is yet to come! #nedaukraden #popsinger #birthdaygirl #happiness #familytime #sommertime #leoness

A photo posted by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

'Mojih sretnih 66! Život je lijep! The Best is yet to come', napisala je Neda. Dodala je i kako je bez silikona i Photoshopa. 'Mojih 66! 100 % organic! Bez silikona i Photoshopa!', zaključila je Ukraden. Što reći? Svaka čast i sve najbolje!

 

Mojih 66! 100% organic ! Bez silikona i foto shopa! Opet ovaj zivot je ljep krila mi spremna za let! #nedaukraden #popsinger #birthdaygirl #leoness #happiness #lifeisgood

A photo posted by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene