ovo je ludo!

Ovakvu ju još nismo vidjeli: Transformirala se u poznatog pjevača, a fanovi su imali samo jednu reakciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Neda Parmać postala je neprepoznatljiva u najnovijoj transformaciji za treću emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Pjevačica Neda Parmać (34) nasmijala je fanove na Instagramu objavivši sliku najnovije transformacije u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato". 

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Etogac. Što mislite?", napisala je Neda pokraj fotografije na kojoj je novi izgled usporedila s likom Mr. Burnsa, zločestim šefom Homera Simpsona u poznatoj animiniranoj seriji "Simpsoni.

Pjevačica je oduševila slikom i upitala fanove na koga ih još podsjeća. "Udavit ću se slinom", "Ličiš na Gargamela", "Ludo", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Etogac 😂😂😂 Što mislite? Na koga još?

A post shared by Neda Parmać (@nedaparmac) on

Inače, Neda će u trećoj emisiji nastupiti kao muškarac, točnije kao dva muškaraca, Mladen Grdović i Bepo Matešić i izvest će pjesmu "Nije u šoldima sve". 

Kako će se Neda, koja je trenutačno najbolje plasirana u ukupnom poretku, snaći u dvostrukoj transformaciji, tek ćemo vidjeti, a o svojoj novoj ulozi kaže: ''Pjesma mi je super, prilično sam opuštena, na meni je da uhvatim svaki trzaj, mora, šoldi, kamena…''

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene