Tko to može platiti?

KAKVO SEKSI TIJELO Pjevačica odabrala neretvansku dolinu za ljetovanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Samo za naš portal, pjevačica je poslala nekoliko fotografija sa svojeg odmora.

Pjevačica Neda Parmać odlučila je odmarati u rodnim Pločama. Sa suprugom Damirom i kćeri Adrianom otputovala je na jug Dalmacije kako bi cijela obitelj bila na okupu.

Pogledaj i ovo Pjevači na grličenju u crkvi Svetog Vlaha Neka od najvećih glazbenih imena Znate li što Žanamari radi na ovoj fotografiji? Pogledajte tko je još tijekom godina sudjelovao u obredu koji tradicionalno okuplja naše pjevače!

Neda je nastupe na vjenčanjima stavila po strani kako bi se stigla odmoriti. 'Ove godine odmaram i radim više no ikad. Uzela sam pauzu od vjenčanja i prihvatila samo koncerte na Jadranu tako da sam u Pločama odakle putujem na nastupe. Ne znam koliko ljudi znaju o našoj dolini ali imam tu sreću da mi je ušće 10 min vožnje od Ploča, a Peračko blato samo 5 minuta. Tu uživamo svaki dan! Na žalost, doma dolazim samo ljeti ali zato se nauživam naše prirode i našeg mora i naših jezera' kazala je Neda koja odmor iskoristi i kako bi zapjevala s obitelji.

Pogledajte i video u kojem je Lana Jurčević slučajno pokazala guzu.

'Od 23. do 27. Srpnja, sestra i ja, imamo angažman na Hvaru nakon čega nastupamo 28.7. u Splitu i 30. u Poreču, a nakon toga tjedan dana selim sa obitelji na Dugi otok. Pa nakon toga opet vjenčanja u Zagrebu i nastupi po obali ali ću iskoristiti svaku priliku da se vratim dok je toplo' otkrila je Neda.

Pogledajte i seksi voditeljicu koja je svojom fotografijom srušila Instagram.

Čini se kako Nedina nova pjesma 'Oslobodi me od nas', Nedu oslobodila od estradnog stresa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene