divno iznenađenje

Domaća glumica u svom stanu dva mjeseca nakon potresa, otkrila kako izgleda i tko ga je sredio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nataša Janjić morala je s mužem Nenadom Medančićem i sinom Tonijem u podstanarstvo zbog oštećenja u stanu. Bojala se da će i tamo roditi kćerkicu.

Glumica Nataša Janjić (38) nakon dva mjeseca napokon se vratila s obitelji u stan koji je jako stradao u potresu u Zagrebu. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Nataša Janjić - 4 to ne smijete propustiti! Omiljene Zaglave uskoro će dobiti jedno zanimljivo pojačanje: ''To će uzburkati familijarne odnose i odnijeti priču u jednom drugom smjeru''

Nataša je sretnu vijest objavila na Instagramu istaknuvši da se bojala hoće li rođenje svog drugog djeteta dočekati u podstanarstvu. Otkrila je i kakvo joj je iznenađenje njezin muž Nenad Medančić priredio. 

"Nakon puna dva mjeseca konačno smo doma! Nakon bijega, straha i neizvjesnosti hoćemo li porod dočekati u podstanarstvu, hoćemo li se ikad vratiti kući i kako dalje, statičar je potvrdio da smo ovoga puta mi i naši susjedi sigurni, a muž zatim tajno okupio radnike i pripremio mi kao iznenađenje kompletnu sanaciju i sve stvari, svaku na svom mjestu... sve kao onoga jutra kad smo ih napuštali u prašini i trešnji. U ovom domu stanuju druge šanse, postoje greške, često kraljuje buka, ali i 'oprosti', tu žive zagrljaji, smijeh, brdo igračaka i dragih sitnica, sve ono što dom čini domom. Divno je vratiti se", napisala je glumica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nakon puna dva mjeseca, konačno smo doma! 😍 Nakon bijega, straha i neizvjesnosti, hoćemo li porod dočekati u podstanarstvu, hoćemo li se ikad vratiti kući i kako dalje, statičar je potvrdio da smo ovoga puta mi i naši susjedi sigurni, a muž zatim tajno okupio radnike i pripremio mi kao iznenađenje kompletnu sanaciju i sve stvari, svaku na svom mjestu... sve kao onoga jutra kad smo ih napuštali u prašini i trešnji. 🥰 .... U ovom domu stanuju druge šanse, postoje greške, često kraljuje buka, ali i “oprosti”, tu žive zagrljaji, smijeh, brdo igračaka i dragih sitnica, sve ono što dom čini domom! Divno se vratiti! 💖 . . . #homesweethome #grateful #4ofus #happiness #peacefulmoments

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on

Inače, Nataša je stan preuredila prije dvije godine i u njemu živi s mužem Nenadom i njihovim sinom Tonijem (1) te psom. Supružnici očekuju drugo dijete, djevojčicu za koju je ranije Janjić napisala da se treba roditi u kolovozu. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene