Nasmijala je pratitelje

Naša glumica prepričala smiješnu situaciju s djecom u kojoj će se prepoznati i mnogi drugi roditelji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nataša Janjić Medančić na Instagramu je objavila fotografiju sa suprugom Nenadom uz koju je ispričala kako je izgledao njihov odlazak na kavu s djecom.

Glumica Nataša Janjić Medančić na Instagramu je prepričala svoje subotnje jutro sa suprugom Nenadom i njihovo dvoje djece.

Pogledaj i ovo Nataša Janjić Medančić "Kako ste vi lijepa žena" Naša glumica proslavila rođendan u baš posebnom izdanju, a obožavatelji se ne mogu nadiviti koliko je lijepa!

"Kockali smo se danas s vremenom i djecom i odlučili popiti kavu u gradu. Pobijedili smo vrijeme - kiše nije bilo ni na vidiku, ali zato su djeca dobila nas - kavu nismo popili do kraja, a vjerojatno ni ljudi za stolovima oko nas!" napisala je uz fotku na kojoj pozira na kavi sa suprugom kojemu u naručju sjedi njihova kćerkica Kaja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natasa Janjic Medancic (@nanulananula)

Statusom je nasmijala svoje pratitelje od kojih su se neki i prepoznali u ovoj situaciji, dok se njezina kolegica Ana Maras Harmander, koja je također majka, pohvalila kako je ona uspjela popiti svoju kavu.

Podsjetimo, Nataša je u srpnju prošle godine rodila kći, a par ima i dvogodišnjeg sina Tonija. Njih dvoje vjenčali su se u tajnosti 2018. godine, a glumica je tek u siječnju 2019. na svojem Instagramu otkrila da je u braku.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 +0 In Magazin: Maja Šuput - 1 Celebrity Predivna obiteljska fotka Maje Šuput nikoga nije ostavila ravnodušnim, a maleni Bloom na njoj je pravi hit

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju James Michael Tyler (Foto: Screenshot) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) +4 James Michael Tyler (Foto: Getty Images) Nekad i sad Pamtimo ga po izblajhanoj kosi i otkačenim košuljama, no na okupljanju kultnih "Prijatelja" mnogi ga nisu prepoznali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene