Konačno kod frizera

Nataša Janjić pokazala novu frizuru i sve oborila s nogu: "Jako fora, potpuno si drugačija"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nataša Janjić Medančić pohvalila se novom, drugačijom frizurom na društvenim mrežama.

Domaća glumica Nataša Janjić Medančić je na društvenim mrežama pokazala novu frizuru nakon posjeta frizeru koji je jedva dočekala otkako su se saloni za uljepšavanje ponovno otvorili.

Pogledaj i ovo Nataša Janjić Medančić "Kako ste vi lijepa žena" Naša glumica proslavila rođendan u baš posebnom izdanju, a obožavatelji se ne mogu nadiviti koliko je lijepa!

"Kad je bal, nek je maskenbal! Ja sam sigurno posljednja koja je otišla kod frizera, ali evo, konačno danas, pred kišu, počastila sam se kod svojih s nečim malo drugačijim. Kako vam se sviđa", napisala je Nataša uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad je bal, nek je maskenbal! 🤩 Ja sam sigurno posljednja koja je otišla kod frizera, ali evo, konačno danas, pred kišu, počastila sam se kod svojih @vikleriruz s nečim malo drugačijim. Kako vam se sviđa? 🤗💫 . . . #goodhairday #wildhairdontcare #gingerhair #lionqueen #ovakosemoze #funfunfun #shinebright

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on

Čini se kako se promjena i više nego svidjela njezinim pratiteljima pa je u komentarima dobila brojne pohvale.

"Jako fora, potpuno drugačija. Super ti stoji", "Odlično", "Nisi zadnja, ja idem sutra. Lijepa si", "Najljepša na svijetu","Lijepoj ženi sve lijepo stoji", "Lijepa je uvijek lijepa", "Divna, pa kad ti sve stoji", "Prelijepa, draga moja", samo su neke od njih.

Nataša i njezin suprug Igor Medančić trenutno su slatkom iščekivanju svog drugog djeteta, malene djevojčice koja bi na svijet trebala stići u kolovozu, a kojoj se veseli i maleni brat Toni. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene