čestitamo!

Nataša Janjić rodila kćerkicu koja je malo uranila, dala joj tradicionalno i često hrvatsko ime

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nataša Janjić dobila je kćerkicu Kaju s mužem Nenadom Medančićem s kojim ima i sina Tonija

Domaća glumica Nataša Janjić (38) dobila je u petak drugo dijete s mužem Nenadom Medančićem

Pogledaj i ovo showbuzz ''Ovako se može'' Nataša Janjić podijelila prvu fotografiju na Instagramu nakon najavljene tužbe protiv nje, objavila i znakovite riječi

Nataša se sretnom viješću pohvalila na Instagramu, a kako je i ranije otkrila, rodila je djevojčicu. Glumica se fotografirala s tek rođenom kćerkicom i otkrila koje su joj ime ona i muž dali. 

"I tako danas iznenada... kompletirali smo vlastiti svemir. Kaja. 24.07.2020. Volim volim, najveća ljubav od svih, sve moje, dragocjeni trenuci", napisala je Nataša koja je trebala roditi u kolovozu, no njezina kćerkica je uranila. 

Ime Kaja je pretežito žensko, a ponekad i muško ime. Dosta je često  u Hrvatskoj, gdje danas živi preko tisuću ovakvih imenjaka. Potječe iz grčkog jezika i znači čista, pristojna. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I tako danas iznenada... kompletirali smo vlastiti svemir. 💖 KAJA 🌸 24.07.2020. . . . #volimvolim #greatestloveofall #babygirl #svemoje #happinessoverload #presciousmoments #thankfulgratefulblessed

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on

Mnogi kolege, prijatelji i pratitelji su čestitali glumici na prinovi. "Predivno. Sretno majci i cijeloj maloj obitelji na novom početku jedne divne obiteljske štorije....", napisala je Ana Gruica. 

"Čestitke od srca", komentirao je Goran Višnjić. "Čestitam ljepoticama. Sve najbolje", napisala je Bojana Gregorić Vejzović. "Čestitam od srca. I predivno ime ste joj dali", istaknula je Lana Klingor. 

Inače, Nataša je u braku s doktorom Nenadom od kraja 2018. i već imaju sina Tonija (1). 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene