Opako!

Seksi bodi Nataše Bekvalac otkrio je tetovažu na zanimljivom mjestu, a na ovaj outfit rijetke bi se odlučile!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nataša Bekvalac na koncertu u Beogradu pokazala zavidnu liniju, prvo u pripijenoj haljini, a onda i u seksi bodiju.

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac održala je koncert u jednom noćnom klubu Beogradu gdje se pojavila u atraktivnom izdanju, odnosno u kombinaciji koja je istaknula njezinu vitku liniju.

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac - 2 "To su stvari koje su me boljele" Srpska Barbie prisjetila se školskih dana i trauma koje je tada doživjela: "Učiteljica mi nije vjerovala"

41-godišnja Nataša na nastup je stigla u pripijenoj haljini leopard uzorka, no za pozornicu ju je odlučila skinuti i zapjevati u pripijenom bodiju, a sve je začinila i šeširom istog uzorka. Pjevačica je tako u prvi plan izbacila bujni dekolte, a s njezinih dugačkih i vitkih nogu bilo je teško skinuti pogled.

Ovaj nastup bio joj je jedan od povratničkih nakon što je prije nekoliko mjeseci putem društvenih mreža objavila vijest da uzima pauzu od nastupa jer se osjeća iscrpljeno i želi se vratiti samoj sebi, a čini se da se oporavila i da je spremna za nove radne pobjede.

Zbog vitke linije i duge plave kose Nataši tepaju da ja srpska Barbie, a njezini je obožavatelji obasipaju komplimentima na Instagramu gdje ju trenutačno prati 818 tisuća ljudi.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman +4 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Pogledajte fotke Martine Tomčić zbog kojih joj se svi dive, snimio ih je Grubnić: ''Super fotka, ali moram pohvaliti nešto drugo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene