Šuška se, šuška!

Reality zvijezda u tajnosti rodila kćerkicu te pozirala s njom, no otac djeteta pravi je misterij

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

32-godišnja Natalie Halcro svjetsku slavu postigla je u trash reality showu "WAGS", a otad masno zarađuje na dijeljenju privatnog života sa znatiželjnom javnošću.

Natalie Halcro reality je zvijezda, influencerica te najbolja prijateljica Kim Kardashian.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

32-godišnja crnokosa ljepotica od 4. je veljače i majka djevojčice koju je napokon pokazala milijunima obožavatelja na Instagramu.

Natalie je objavila fotografiju iz bolnice na s full make-upom, pored koje je jednostavno napisala: "Dobro došla na svijet, djevojčice. Moje je srce puno."

Kćeri je dala ime Dove, a malena već ima svoj profil na Instagramu, što nimalo ne čudi jer, koliko god se mi zapravo čudili, neki ljudi na tome zarađuju milijune dolara.

Brojne Natalieine prijateljice, poput Kim i Khloe Kardashian, Larse Pippen i Paris Hilton, odmah su joj čestitale na prinovi, no zasad je nepoznato tko je otac malene. Naime, zvijezda Instagrama trudnoću je potvrdila tek u studenom, kada je već bila u 29. tjednu.

Ipak, posljednji je muškarac s kojim se povezivalo Natalie model i glumac Aygemang Clay, no šuškalo se i kako par stalno prekida pa se miri. U svom reality showu Natalie je često govorila o divnom muškarcu za kojeg su joj se javili osjećaji, no često je isticala i kako joj je karijera trenutačno na prvom mjestu.

Što se točno događa, znaju samo ona i otac djeteta. No s obzirom na to da masno zarađuje na dijeljenju privatnog života sa znatiželjnom javnošću, vjerujemo da će i publika uskoro saznati detalje. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) +4 Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Celebrity Pretučena bivša zaručnica Vladimira Klička vrištala ispred svog doma: "Ubio je boga u meni"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene