Drastično mršava

KOLIKO JE PREVIŠE? Objavila je fotografiju i zgrozila obožavatelje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ruska manekenka zabrinula je svoje obožavatelje.

Poznata mama i manekenka Natalia Vodianova na društvenim mrežama se pohvalila fotkom s ljetovanja. Umjesto pozitivnih komentara na račun izgleda manekenka je pobrala samo negativne kritike. Njezini pratitelji na Instagramu ostali su šokirani kada su vidjeli koliko je Natalia mršava i to svega dva mjeseca nakon što je rodila svoje peto dijete.

Pogledaj i ovo Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Getty) Ruska Pepeljuga Ljepotom se izvukla iz teške bijede, a sada će se udati za jednog od najbogatijih ljudi na svijetu

 

 

A photo posted by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

 

Nagli gubitak kilograma toliko je zabrinuo njezine pratitelje, a neki od njih su je čak pitali je lisve u redu sa njezinim zdravljem. Naime, glumica je vidno mršavija sada, nego kad je ostala trudna.

Neki komentari na račun njezinog šokantno mršavog izdanja su bili izbrisani, ali jedna pratiteljica je napisala 'Jako mršava. Tvoje tijelo izgleda kao da se osušilo nakon što si rodila'.

Manekenka je već prije komentirala kako ne čini ništa posebno kako bi smršavila nakon trudnoće. Tvrdi kako je 'genetički blagoslovljena'.

 

 

A photo posted by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene