Spektakl za pamćenje

Pogledajte ovaj vatreni nastup latino dive zbog kojeg nitko ne može vjerovati da joj je 50 godina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez nastupila je na poluvremenu jednog od najvažnijih sportskih događanja u SAD-u Super Bowlu.

Nastup pjevačice i glumice Jennifer Lopez na ovogodišnjem Super Bowlu bio je jedan od najiščekivanijih događaja u SAD-u, nakon kojeg je ova 50-godišnja zvijezda sve ostavila bez teksta.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Naime, Jennifer se pobrinula da svojim seksepilnim plesom i polugolim izdanjem zapali atmosferu tog sportskog događanja u koje su bile uprte oči cijelog SAD-a, ali i svijeta. Njezin izgled, odjevne kombinacije, ples i dominacija na pozornici izazvali su oduševljenje ne samo publike i gledatelja pred malim ekranima već i korisnika društvenih mreža, koji su u čudu.

"Dakle, kažete mi da Jennifer Lopez ima 50 godina, ima dvoje djece i izgleda tako", "Uzmimo trenutak da shvatimo da Jennifer ima 50 godina", "Ako neću izgledati kao Jennifer Lopez s 50 godina, bacite me negdje", "Nadam se da ću i ja tako izgledati s 50 godina", "Neka mi netko proba reći da Jennifer nije večeras najimpresivnija sportašica na tom stadionu", samo su neki od komentara koji su preplavili društvene mreže.

I sama pjevačica oglasila se na Instagramu te objavila nekoliko videa i otkrila svoje dojmove nakon nastupa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

"Hvala mom nevjerojatnom timu na najlegendarnijem poluvremenu koje sam ikad mogla zamisliti. Volim vas sve puno, hvala", napisala je zahvalna pjevačica.

Da jabuka ne pada daleko od stabla, uvjerili smo se kada se Jennifer na pozornici pridružila njezina 11-godišnja kći Emme i zapjevala s njom neke od najvećih majčinih hitova.

Osim Jennifer, ovogodišnji Super Bowl bit će zapamćen i po vrućem nastupu njezine 43-godišnje kolegice Shakire, čiji je nastup bio jednako atraktivan.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Getty Images) Taylor Kinney Lady Gaga (Foto: Getty) Lady Gaga (Foto: Profimedia) +0 Lady Gaga (Foto: Instagram) Celebrity Slavna pjevačica u golišavom izdanju izmjenjivala poljupce s novim dečkom za kojim je izgubila glavu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene