produžila ljetovanje

Lepu Brenu napali da je fotošopirala slike u badiću, fanovi je stali braniti: "Kako žena izgleda za svoje godine, ovo je raj za oči"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Malo mi za sriću triba", napisala je pjevačica u opisu serije fotki na kojima pozira u jednodjelnom kupaćem kostimu, a obožavatelji su pokrenuli raspravu u komentarima.

Lepa Brena je nakon provoda na našoj obali, koja joj je omiljetna destinacija za odmor, sa suprugom i društvom otputovala u Crnu Goru. Brena redovito obožavatelje obavještava o tome gdje je i što radi, a na posljednjih nekoliko fotografija pozirala je s prijateljicama.

Pogledaj i ovo Lepa Brena i Zdravko Čolić - 3 "Fotografije koje će obići regiju!" Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi put zapjevali zajedno, pogledajte atmosferu s koncerta: "Zdravko, o ovome sam maštala!"

"Malo mi za sriću triba", napisala je pjevačica u opisu serije fotki na kojima pozira u jednodjelnom kupaćem kostimu, a obožavatelji su pokrenuli raspravu u komentarima. Brojni pišu da se Brena poigrala fotošopom, no nekolicina njih stala joj je i u obranu.

"Hejteri će reći da je fotošop", "Pozdrav za sve ove koji pišu da je dodan fotošop! Pa i da je dodan vi nikada, ali zapamtite nikada, nećete izgledati kao Brena i sa fotošopom. Žena za svoje godine kako izgleda, ovo je raj za oči. Izbacuj te što više fotografija da nam budete lijek za dušu", "Vidi se da žena trenira", "Ti si čudo, najljepša si i najbolja", samo su neki od komentara na njezine fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malo mi za sriću triba....💯💪❤️☀️💕#friendship #goodvibes #janemamdrugidom #hajdedasevolimo

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Prije Crne Gore i Hrvatske, Brena je s članovima obitelji posjetila Italiju i Monaco. Svoj odmor provode na jednoj od luksuznih jahti koje posjeduju.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Musić Milanović - 5 Sanja Musić Milanović - 6 Sanja Musić Milanović - 4 Sanja Musić Milanović - 3 +1 Sanja Musić Milanović - 2 inMagazin Supruga našeg predsjednika otkrila što kod kuće nemaju, a neće ni imati: "To je naučeno ponašanje, to treba promijeniti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene