NIŠTA NIJE ZNALA

ZAVRŠILA U LUDNICI Priznala: 'Mozak me napustio'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

TV ikonu obitelj je smjetila u ustanovu nakon što je doživjela živčani slom

Na premijeri show-a The Talk,  Sharon Osbourne priznala je da je imala psihički slom zbog kojeg je završila na psihijatriji.
'Imala sam kompletni slom. Probudila sam se u bolnici Cedar Sinai i tri dana nisam ništa znala', priznala je Sharon, koju je mentalni slom doveo do toga da ne može ništa razumjeti, niti govoriti.

'Mozak me napustio. Obitelj me stavila u ustanovu, tamo ti postave dijagnozu, pričaš s terapeutima, psihijatrima i ideš na puno grupnih terapija', kazala je Sharon.

Pogledaj i ovo Sharon i Ozzy Osbourne Nakon toliko godina Pričala je da su ona i suprug bili rijetko intimni, ali ove fotke govore da iskrice među njima još uvijek postoje!


Po njezinom mišljenju do sloma je došlo zbog napornog rada, ali misli da ovaj događaj u budućnosti može nekome pomoći. 'I ako mogu pomoći nekome s istim problemom, osjećala bih se odlično. Ako imaš slomljenu nogu, rekli bih svima da imamo slomljenu nogu. Ja samo imam slomljenu glavu',  dodala je Sharon.

Cijeli razgovor pogledajte na videu.

 

Inače, ovo nije prvi put da se član obitelji Osbourne nalazi na liječenju. Sharonin suprug, legenda britanskog hard rocka Ozzy Osbourne, krenuo je u kolovozu na terapiju zbog ovisnosti o seksu. To je samo još jedna u nizu terapija od ovisnosti. Tijekom života liječio se od droge, alhohola, a ovisnost o seksu samo je posljednja u nizu ovisnosti koja je obuzela Ozzyja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene