Drama ispred malih ekrana

OGLASILA SE GOCA TRŽAN Progovorila o sukobu s Nikolinom Ristović

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpska pjevačica poprilično je burno reagirala na pitanje Nikoline Ristović, a sada je objasnila i zašto je odjurila iz studija.

Srpska pjevačica Goca Tržan konačno se oglasila o sukobu s Nikolinom Ristović tijekom emisije "Ekskluziv".

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek uživa u ljetu Nikolina Pišek videom s plaže u kojem skakuće i pleše pokazala da je odlučila loše stvari ostaviti iza sebe!

Nemili događaj izbio je kad je nakon niza škakljivih pitanja o seksu i muškarcima, Nikolina Goci postavila pitanje o bivšem suprugu i 'ubola' tamo gdje nije smjela.

"Kako komentiraš potencijalni odlazak u zatvor tvog bivšeg supruga Ivana Marinkovića zbog krađe u trgovini u Pančevu", pitala je Nikolina, a Goca joj je u nevjerici otela papire kako bi provjerila je li uistinu to napisano.

Kad je shvatila da to doista piše, pjevačica je bijesno izjavila da je već sto puta rekla da to neće komentirati nakon čega je bacila papire na pod i odjurila iz studija.

Nakon što se vijest proširila regijom, mnogi su pomislili da je riječ o insceniranom sukobu, no urednik "Ekskluziva" Nikola Rumenić potvrdio je da se ne radi o namještaljci i da se Goca naljutila jer nije znala pitanja unaprijed.

Ipak, sada Goca tvrdi suprotno. "Nisam ja napustila studio što me je nešto iznerviralo, samo sam smatrala da je tako najbolje za tu emisiju i za mene u tom trenutku", izjavu pjevačice prenose srpski mediji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene