Napokon na okupu

Okupljanje 'Prijatelja' prošlo u suzama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I nakon jednog desetljeća fanovi još uvijek čekaju na nove nastavke.

Prošlo je 12 godina od zadnje epizode kultne američke serije 'Prijatelji', a fanovi još uvijek žele nastavak! I skoro su ga dobili, ali ne u onom obliku u kojem su očekivali.

Pogledaj i ovo Paul Rudd (Foto: Profimedia) ključni glumci Mnogi su primijetili da u posebnoj epizodi "Prijatelja" fali nekoliko likova, evo razloga zašto su ih izostavili

Poznata ekipa našla se na okupu tijekom snimanja TV specijala o redatelju Jamesu Burrowsu, koji je osim epizoda te serije, režirao i producirao poznate serije poput 'Kafić Uzdravlje' i 'Will i Grace'.

Jedini koji se nije mogao pojaviti bio je Matthew Perry, dok su s Burrowsom, prisjećajući se života na setu, vrijeme proveli Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer.

Publika je između ostalog saznala kako je Burrows postavi dao svoju gaderobu na korištenje kako bi oni igrali poker, te su u ranijim sezonama svi zajedno gledali seriju i međusobno si davali kritike i savjete, te da je Aniston na audiciji čitala za ulogu Monice, a Courteney za ulogu Rachel!

Samo okupljanje je bilo poprilično emotivno – Jennifer Aniston se čak i rasplakala u jednom trenutku, no okup poznatih 'Prijatelja' nije baš prošao previše zapaženo, jer je ipak Burrows bio u prvom planu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene