''Backstage s Miom''

Pokušajte se ne nasmijati na ove spontane trenutke koje baš nitko nije očekivao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je zabavno i sve ono što gledamo na malim ekranima tijekom emisija uživo showa Supertalent, još je zabavnije iza kulisa u emisiji ''Backstage s Miom'', gdje često dolazi do neočekivanih i smiješnih situacija.

Kako emisija ''Backstage s Miom'' ide nedjeljom uživo u pauzama od showa, neke stvari ponekad izmaknu kontroli, pa često nastanu neočekivane situacije - baš kako se i najavljuje kad je ova emisija u pitanju.

Pogledaj i ovo Marija Kolb ''tad sam imala 18 godina...'' Naša mlada glumačka zvijezda otvorila dušu o tragičnom gubitku: ''Znam da me čuva kao anđeo i prati svaki moj korak''

Dogodi se tako da Mia iznenadi žiri, natjecatelje i članove ekipe koji su zaslužni za ovu emisiju, ali bude tu i suprotno.

O čemu je točno riječ i koliko je zapravo zabavno iza kulisa omiljenog showa, pogledajte u našem videu.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

''Backstage s Miom'' pratite na YouTube kanalu Nove TV!

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom Cruise (Foto: Profimedia) +5 Tom Cruise (Foto: Profimedia) Celebrity Žene za njim već desetljećima uzdišu i obožavaju ga, no svojim je licem sada sve uspio šokirati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene