bolje da su šutjeli

Bijesni ispadi i sulude izjave slavnih koje su šokirale svijet: Oni se ne znaju kontrolirati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mike Tyson je šokirao poručivši suparniku Lennox Lewisu da želi pojesti njegovu djecu. Mel Gibson je vrijeđao policajce na rasnoj i vjerskoj osnovi, a pojavila se i snimka na kojoj je tukao tadašnju suprugu Oksanu.

Svi izgovore pokoju glupost, pa i zvijezde, no ovi su stvarno pretjerali i njihove izjave će ostati zauvijek upamćene. 

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Michael Richards, koji je poznat po ulozi Kramera u seriji "Seinfeld", šokirao je publiku na svom stand up nastupu 2006. u Los Angelesu. Naljutio se na jednog Afroamerikanca, pa ga je izvrijeđao rasističkom riječju crnčuga izgovorivši ju najmanje sedam puta. Njegova karijera se nakon toga nije oporavila.

Oskarovac Christian Bale punio je medijske stupce svojim bijesnim ispadom 2009. na setu filma "Terminator Salvation". Naime, direktor fotografije mu je zasmetao dok je izvodio scenu. Bale je poludio i opsovao ga nekoliko puta, a onda je rekao da nema šanse da će raditi tamo ako ne otpuste tog člana produkcije. Kada je snimka šokantnog ispada izašla u javnost, glumac se ispričao. 

Alec Baldwin je poznat po kratkom fitilju, pa je imao nekoliko ispada za koje je javnost saznala. No najviše je šokirao 2007. kada je poludio jer je njegova kći Ireland propustila unaprijed zakazani poziv s njim. Nazvao ju je nepromišljenom malomv svinjom, a osvrnuo se i na bivšu suprugu, glumicu Kim Basinger. "Ne marim što imaš 12 ili 12 godina ili si dijete ili što je tvoja majka davež koja ne mari što radiš", rekao je Baldwin. 

Reper Kanye West rijetko pazi što govori, pa je teško izdvojiti njegove "blistave" trenutke. Ipak, ovo su dva najgora. Kanye je 2005. tijekom koncerta za prikupljanje novčanih sredstava za ljude kojima su domovi stradali u uraganu Katrini izjavio da bivši američki predsjednik George Bush ne mari za crnce. 

Reper je privukao pozornost i 2009. na dodjeli MTV nagrada. Nenajavljen je upao na pozornicu dok je pjevačica Taylor Swift primala nagradu za najbolji ženski video. Zgrabio joj je mikrofon i nagradu i rekao da je pobjedu zaslužila Beyonce. "Taylor, jako sam sretan zbog tebe, dopustit ću ti da završiš govor, ali Beyonce ima jedan od najboljih videa svih vremena. Jedan od najboljih videa svih vremena", rekao je Kanye i šokirao ljude diljem svijeta. 

Umirovljeni boksač Mike Tyson je 2000. imao intervju o svojoj nadolazećoj borbi s Lennoxom Lewisom i stvari su postale pomalo neugodne. "Moj stil je nagao, moja obrana je nesavladiva i jednostavno sam bijesan. Želim tvoje srce. Želim pojesti tvoju djecu. Slava Alahu", rekao je Tyson. 

Redatelja i glumca Mela Gibsona policija je 2006. uhitila zbog sumnje za vožnju pod utjecajem alkohola. Gibson je policajce počeo vrijeđati na rasnoj i vjerskoj osnovi. "Židovi su odgovorni za sve ratove u svijetu", rekao je. Usto, 2011. je procurila snimka na kojoj tuče tadašnju suprugu Oksanu Grigorievu i govori joj: "Je*eno si to zaslužila". 

 




 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene