Backstage s Miom

U backstageu Supertalenta jedan od natjecatelja zubima je "zgrabio" menadžera Stevieja Starra

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Finale sedme sezone Supertalenta bilo je jako uzbudljivo, kako na pozornici, tako i u backstageu iz kojeg nam se javljala naša Mia Kovačić u emisiji "Backstage s Miom".

U finalnoj epizodi sedme sezone Supertalenta vidjeli smo 12 točaka, a njihovi izvođači borili su se za nagradu od 200 tisuća kuna.

Pogledaj i ovo Jakob Bergant Žongler (Foto: Nova TV) - 3 Prava avantura Osebujni Slovenac otkrio ono što su se svi pitali - kako je prenio divovski mač preko granice

Svi su se oni svojim talentima istaknuli u masi te dogurali do samog kraja, no na tronu je bilo mjesta samo za jednog, a to je ovoga puta bila skupina Transform Crew.

I dok su svi kandidati bili jako nervozni pred svoj finalni nastup, a zatim i tijekom proglašenja pobjednika, u backstageu su se neki ipak potrudili da ta napetost malo popusti.

Među najveselijima su svakako bili Hayford Okine i Stevie Starr, a Hayford je čak izveo točku uz pomoć 77 kilograma teškog Steviejevog menadžera kojeg je držao u - zubima!

Što se još sve događalo u backstageu posljednje klape sedme sezone, pogledajte u epizodi emisije "Backstage s Miom" by Mia Kovačić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene