O čemu je riječ?

Obožavateljica postavila neobično pitanje za Martinu i Janka, a zanimljive odgovore dali su Maja i Davor

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mia Kovačić u emisiji "Backstage s Miom" pročitala je žiriju zanimljivo pitanje jedne obožavateljice, a spremne odgovore imali su Maja Šuput i Davor Bilman.

Neke trenutke četvrte emisije uživo najpopularnijeg domaćeg showa Supertalent dosad niste vidjeli, no sada imate priliku.

Pogledaj i ovo showbuzz Najsmješniji trenuci Janko Popović-Volarić ukrao show pitanjem o Mijinoj mami, zanimao ga je samo jedan podatak

Kako se ponašaju i što rade Maja, Davor, Martina i Janko u stankama od snimanja, kakve crteže dobivaju od najmanjih obožavatelja, tko je zadužen za njihove savršene frizure, kako su kolege i publika razniježili našu Miju povodom rođendana, tko se nalazi iza kamera showa te također naporno radi kako bi baš sve u Superatalentu izgledalo besprijekorno...

Sve je to istražila provjereno dobra i urnebesna backstage pustolovka Mia Kovačić, koja svake nedjelje donosi najzanimljivije priče iza kamere na YouTube kanalu Nove TV u emisiji jednostavnog i logičnog naziva "Backstage s Miom".

Nakon toga Mia se uputila kod Maje Šuput kako bi joj pjevačica odgovorila na pitanje jedne obožavateljice, a dobila je odgovor u tipično Majinu stilu.

O čemu je točno riječ i što se od ostalih top-trenutaka četvrte emisije uživo snimilo u backstageu, saznajte u našem videu. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene