odmah mu se odužila

Ibrahimović obradovao srpsku pjevačicu uz čiji je hit išetao na pozornicu Sanrema, pogledajte kako mu je zahvalila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je Zlatan Ibrahimović na pozornicu Sanrema izašao uz pjesmu "Jutro je" Nade Topčagić, srpska pjevačica izjavila je da je to kruna njezine karijere pa se fotografirala s njegovim dresom.

Nogometaš Zlatan Ibrahimović bio je jedan od voditelja na prvoj večeri popularnog glazbenog festivala Sanremo, koji se ove godine održava od 2. do 6. ožujka, a veliku pažnju u regiji privukao je izborom pjesme koja ga je pratila svaki put kad bi išetao na pozornicu.

Pogledaj i ovo Zlatan Ibrahimović bez okolišanja Pogledajte kako je Lepa Brena reagirala na Ibrahimovićev dolazak na Sanremo uz njezin hit, sve je rekla jednom riječju!

Pri svakom njegovu izlasku u pozadini je svirao narodnjački hit "Jutro je", čime je jako obradovao pjevačicu koja ga izvodi Nadu Topčagić.

"Što da vam kažem, presretna sam. Nema tko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pjesmu nesvakidašnja je čast i zadovoljstvo. Mislim da to nitko od glazbenika s ovih prostora nije doživio", ushićeno je rekla Topčagić za Kurir, a otkrila je i da je imala priliku upoznati Ibrahimovića.

"Moj suprug Zlatko i ja smo jednom bili kod Zlatanova oca na ručku, to je bilo davno. Zlatan je tad bio mali i otad ga nisam vidjela, nismo u kontaktu. Njegov je otac svirao harmoniku i tako smo se upoznali. Nisam ni znala da sluša moju glazbu. Ljudi, ovo je kruna moje karijere", zaključila je pjevačica, koja je odmah sutradan Ibrahimoviću zahvalila tako što se fotkala s njegovim dresom.

Ibrahimović je uz istu pjesmu na svojem Twitteru nedavno proslavio pobjedu svog Milana protiv Crotonea.

Zlatan će u četvrtak i zapjevati na festivalu, a na pozornici će mu se pridružiti Siniša Mihajlović, proslavljeni bivši nogometaš iz Srbije.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) +0 Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Celebrity Lijepa brineta prošetala se u vrućim hlačicama koje su istaknule rezultate napornih treninga, ova sportska kombinacija rijetkima je promakla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene