U svom stilu

Na prvu se učinilo da na sebi ima više materijala nego dan ranije, a onda je izašla iz auta i pokazala svu svoju raskoš

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fotografi su novi outfit Jelene Karleuše zabilježili dok je dolazila na snimanje emisije Grand Specijal.

Osim po svojim pjesmama, Jelena Karleuša javnosti je poznata i po oštrom jeziku, ali i golišavim odjevnim kombinacijama.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Srpska pjevačica najradije bira haljine koje više otkrivaju nego sakrivaju, pa se tako ovih dana prošetala u haljini čije su špagice jedva držale tkaninu koja joj je pokrivala grudi.

Na oskudan outfit odlučila se i za novi dan snimanja emisije Grand Specijal. Fotografi su zabilježili njezin dolazak u kratkoj i dekoltiranoj haljini, a ona im je rado pozirala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤷🏼‍♀️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Ovih dana njezini pratitelji na Instagramu pokrenuli su raspravu o Jeleninim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. Naime, mnogi smatraju da je pretjerala s njihovim obradama, ali ona zasad mudro šuti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) +0 Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Celebrity Tragičan kraj jedne od najljepših glumica s ovih prostora: Liječnici su je našli na podu okruženu špricama, prizor ih je šokirao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene