zanimljiva večer

Na koncertu srpske pjevačice hrvatski nogometaš i njegova djevojka, iznenađenje večeri bio još jedan poznati sportaš

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Nikolić održala je prvi koncert nakon karantene uzrokovane pandemijom koronavirusa, a na koncertu su bili tenisač Novak Đoković te nogometaš Mateo Pavlović i njegova djevojka.

Pjevačica Ana Nikolić u srijedu je održala prvi koncert nakon duže pauze u jednom beogradskom kafiću te je otpjevala svoje najveće hitove, a na koncertu su se našla brojna poznata lica.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković originalni ukrasi Novak i Jelena Đoković pohvalili su se raskošnom jelkom u svom domu, detalji na kuglicama privukli su posebnu pažnju!

Iznenađenje večeri bio je tenisač Novak Đoković, koji je na zabavu stigao sa svojom braćom Đorđem i Markom. Pjevačica je bila oduševljena što ju je došao poslušati najbolji tenisač svijeta. "Ja Đokoviće poznajem još otkako sam bila mala, a Novak i ja također se znamo još odmalena", rekla je Nikolić za srpski Blic.

Na koncertu su bili hrvatski nogometaš Mateo Pavlović i njegova djevojka, pjevačica Kaya Ostojić. Upravo zbog Pavlovića pjevačica je krajem prošle godine navodno ostavila supruga, a nakon brojnih nagađanja par je potvrdio vezu koju su u početku negirali. Otkrila su ih putovanja i fotografije koje su objavljivali s istih lokacija.

Ana je za nastup odabrala zanimljiv kostim, a stil je upotpunila šeširom. Posljednjih dana pažnju je plijenila svojim izgledom nakon što je skinula više od 30 kilograma.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene