dugo je nismo vidjeli

Nakon gotovo tri godine na Instagramu osvanula nova fotka slavne pjevačice, a doznalo se i za njezin tajni profil

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prijatelj pjevačice Lorde je u svojim Instagram Storyjima objavio njezinu novu fotografiju.

Slavna Novozelanđanka hrvatskih korijena, 24-godišnja Lorde, godinama nije ništa objavila na svojem Instagramu, a sada je njezine fanove iznenadila njezina nova fotografija koja se pojavila na društvenoj mreži.

Pogledaj i ovo showbuzz uskoro novi album! Jedna od najvećih pop zvijezda nove generacije sljedeće ljeto stiže u Hrvatsku, evo i gdje će nastupiti

Pjevačica čiji je djed stigao iz Dalmacije na Novi Zeland je u svibnju 2018. godine obrisala sve fotografije s Instagrama osim tri koje i dalje stoje jedine na njezinom profilu. Sada je njezinu fotku u svojem Instagram Storyju podijelio njezin prijatelj, novozelandski food blogger Albert Cho koji ju je snimio na proslavi svojeg rođendana u jednom restoranu u Aucklandu dok mu je nazdravljala s čašom martinija.

Strani mediji prenose i kako pjevačica ima tajni Instagram profil naziva "onionringworldwide" na kojem ocjenjuje kolutove luka koje je probala na svojim putovanjima, a na njemu je nešto aktivnija nego na svojem službenom profilu, no ne dijeli svoje fotke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @onionringsworldwide

Lorde je u studenom prošle godine za časopis Interview otkrila da se s društvenih mreža povukla jer se zbog njih osjećala kako gubi svoju slobodnu volju, a kao razlog je navela i golemi stres koji je osjećala zbog našeg planeta, sistemskog rasizma i policijske brutalnosti.

"Važno je znati kada treba govoriti, a kada slušati i znam da je bjelačka šutnja trenutno štetnija od selfieja s protesta protiv određenih ljudskih prava. Dakle, da budem jasna, neprekidna sistemska policijska brutalnost je rasistička, odvratna i nimalo iznenađujuća", objasnila je tada pjevačica.

Osim s društvenih mreža, Lorde se povukla i iz javnosti te je u listopadu prošle godine fotografirana prvi put nakon 18 mjeseci. Tada su je paparazzi ulovili tijekom šetnje s dečkom Justinom Warrenom u rodnom Aucklandu.

Pravog imena Ella Yelich O'Connor, Lorde je 2016. godine stekla svjetsku slavu pjesmom "Royals", a njezin drugi studijski album "Melodrama" proglašen je jednim od najboljih pop-albuma desetljeća.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Maja Šuput - 1 +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Maja Šuput pohvalila se fotkom iz prve šetnje s Bloomom, prizor je to koji je sve raznježio ali joj i donio brojne pohvale

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene