Bili su srodne duše

Mustafa Nadarević sa svojom se Slavicom vjenčao samo nekoliko mjeseci prije njezine smrti, preminula mu je u naručju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mustafa Nadarević i Slavica Radović vjenčali su se 2012. godine, tek nekoliko mjeseci prije njezine smrti. Zajedno su proveli dva desetljeća, a on nikada nije skrivao da mu je Slavica srodna duša.

Legendarni glumac Mustafa Nadarević tri puta je bio u braku, no o privatnom životu je rijetko govorio.

Pogledaj i ovo "Buba" u seriji Lud, zbunjen, normalan (Foto: Screenshot/Youtube) Aktivna je na Instagramu Svi je najviše pamte kao Izetovu spremačicu Bubu, život joj je obilježila teška tragedija, a evo gdje je danas

S prvom suprugom Jasnom dobio je najstariju kćer Nađu, no kada je ona imala osam godina, rastali su se. Nađa se s majkom odselila u SAD, a Nadarević je ostao u Hrvatskoj graditi karijeru. Novu ljubav pronašao je sa Snježanom Nožinić, s kojom je dobio kćer Nanu i sina Ašu.

Sa slovenskom dizajnericom Slavicom Radović vjenčao se 2012. godine nakon dugogodišnje veze, a iste godine ona je u 48. godini preminula od raka dojke. Mustafa i Slavica živjeli su na relaciji Zagreb - Ljubljana zbog svojih poslova, a odmarali su se ljeti na otoku Hvaru dugi niz godina.

Slavica je preminula 7. lipnja 2012. godine u Ljubljani nakon duge borbe s karcinomom, a Mustafa nikada nije krio da mu je ona bila srodna duša. Zajedno su proveli čak 20 godina, no uvijek su detalje svoje veze držali daleko od očiju javnosti. Vjenčali su se tek nekoliko mjeseci prije njezine prerane smrti, na njezin rođendan 25. travnja, a s njom je bio doslovno do posljednjeg trenutka. Voljena supruga umrla je glumcu na rukama...

"Brinite se za mog Muju", rekla je Slavica svojim prijateljima u Ljubljani prije smrti, pisali su onda regionalni mediji.

Njegovi su kolege u to vrijeme ispričali kako je Mustafa jako teško podnio njezin odlazak te da prvih dana nije bio ni potpuno svjestan situacije. Pričali su kako je tek s njom Mustafa pronašao mir. Zajedno su igrali golf, obožavali su film i kazalište te su često zajedno radili.

Od svoje supruge Nadarević se oprostio u Kopru, primorskom gradiću u Sloveniji u kojem je Slavica i rođena te je ondje provela djetinjstvo i mladost. Uz njega je bila samo najuža obitelj.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Mustafa Nadarević +0 Mustafa Nadarević Celebrity Prisjetili smo se intervjua s legendarnim Izetom u kojem je za In Magazin ispričao sve o počecima karijere, kao i privatnom životu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene