djevojka zanosnih oblina

Tajkun ima novu ljepoticu, mlađa je od njega čak 46 godina: Bila je to ljubav na prvi pogled

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Flavio Briatore je u vezi s modelom Marijom Ludovico Campano, a prije nje je ljubio 20-godišnju studenticu prava Benadettu Bosi.

Talijanski multimilijunaš Flavio Briatore (70) poznat je po vezama s brojnim mlađahnim ljepoticama, a sada ima novu s kojom je na odmoru. 

Pogledaj i ovo Flavio Briatore čudan odnos Bivši suprug drži je na oku i četiri godine nakon razvoda te joj brani izlaske s novim muškarcima, dok on izmjenjuje mlađahne ljepotice

Flavio je na Sardiniji s modelom Marijom Ludovico Campano (24), piše talijanski Vanity Fair. Par se upoznao na večeri u ljetovalištu Porto Cervo na sjeveru Sardinije i zaljubio na prvi pogled. Otada su nerazdvojni, a viđeni su kako provode vrijeme na Briatorijevoj luksuznoj jahti. 

Prema pisanju Vanity Faira, Maria je završila školu za modni dizajn Istituto Marangoni u Milanu i pokrenula svoj brend kupaćih kostima. Na Instagramu privlači pažnju golišavim fotografijama i ima više od 35.000 pratitelja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

R e f l e t e s B l e u s 🌊

A post shared by 𝐌𝐀𝐑𝐈𝐀 𝐋𝐔𝐃𝐎𝐕𝐈𝐂𝐀 𝐂𝐀𝐌𝐏𝐀𝐍𝐀 (@marialudovicacampana) on

Inače, prije nje je Flavio bio u vezi s 20-godišnjom studenticom prava Benadettom Bosi. Njihova ljubav je otkrivena u studenom prošle godine, a upoznali su se na modnoj reviji u Milanu. Ipak, njihova romansa nije dugo potrajala. 

U prošlosti je Briatore ljubio Naomi Campbell i Heidi Klum, s kojom ima i 15-godišnju kćer Leni. Talijanski tajkun se 2018. razveo od Elisabette Gregoraci nakon devet godina braka, a zajedno su dobili i sina Falca.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Roman Abramovič (Foto: AFP) Celebrity Milijarder ni ovoga ljeta nije zaobišao Hrvatsku, uhvatili ga u šetnji Dubrovnikom u koji je uplovio na luksuznoj jahti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene