zabava pošla po zlu

Multimilijunaš otišao iz Hrvatske nakon problema sa zakonom: Prvo pokupio kaznu, a onda s društvom pijan pucao iz topa po Lastovu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dan Bilzerian otišao je s društvom u Grčku nakon što se dva tjedna na luksuznoj jahti zabavljao po Jadranu.

Kontroverzni multimilijunaš Dan Bilzerian (39) napustio je Hrvatsku nakon što je upao u probleme s lučkom kapetanijom. 

Pogledaj i ovo showbuzz neumorno obilaze sve Golišave ljepotice u društvu bogataša predahnule od tuluma pa su zabavu pronašle u našim vinogradima

Kralj Instagrama proveo je dva tjedna uživajući po Jadranu, a pobrinuo se da se pamti njegov odlazak. Naime, Dan i njegovo društvo previše su popili u blizini otoka Lastova i zabava je krenula u krivom smjeru. 

Ljepotica Lindsay Rose Goldstein, koja je stigla s Bilzerianom na našu obalu, na Instagramu je otkrila da ih je zaustavilo vozilo lučke kapetanije i da su joj uručili kaznu zbog prebrze vožnje. "Zabava i igra prestale su kada sam dobila kaznu za prebrzu vožnju", istaknula je Lindsay. 

Bilzerian je snimljen i kako vozi jet-ski na manje od 100 metara od obale nedaleko Korčule. Time je prekršio Pomorski zakonik u dijelu o sigurnosti plovidbe koji zabranjuje glisiranje na udaljenosti manjoj od 300 metara od obale. Za prekršitelje je propisana kazna u rasponu od tri do 15 tisuća kuna. 

No to nije bilo sve. Dan i ekipa očito su mislili da je dobra ideja nabaviti pravi top iz kojeg su na jahti, kako se činilo, ispaljivali metalne kugle u blizini Parka prirode Lastovsko otočje, piše morski.hr. Imali su dva topa, a svojim nepromišljenim načinom zabave hvalili su se na Instagramu. Ne zna se je li ga i hoće li ga stići kazna za to. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my biggest fan

A post shared by Lindsay Rose Goodstein (@lindsayrgoodstein) on

Multimilijunaš je tijekom svog boravka na Jadranu obišao Split, Dubrovnik, Korčulu, Lastovo, Hvar, Šibenik i Nacionalni park Krku. Nakon okršaja s lučkom kapetanijom pobjegao je s društvom u Grčku, a ostaje vidjeti hoće li i tamo biti opasnog slavlja s topovima i slično. 

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Perišić (Foto: Instagram) +0 Josipa Perišić (Foto: Instagram) Celebrity Tajno vjenčanje našeg nogometaša na Šolti: Ona je njegova ljubav još iz srednje škole, a zaljubljeniji su no ikad

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene