Ne mari baš previše

Zbog žestokih kritika svojih sunarodnjaka nabacila zaštitnu masku na lice, ali jednog se ne želi nikako odreći

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Montana Brown ne skida se iz minijaturnih bikinija na Barbadosu

Britanska reality zvijezda Montana Brown nedavno se našla na udaru žestokih kritika svojih sunarodnjaka, nakon što se otputila na ezgotični Barbados dok njezina zemlja najavljuje novi strogi lockdown zbog koronavirusa.

25-godišnja Montana dobila je mnoge negativne kritike i komentare na društvenim mrežama, no sve ih je obrisala pa se nastavila zabavljati u bikiniju, ali čini se je ipak odlučila povremeno nositi zaštitnu masku na licu ili se barem tako pokazati paparazzima.

"Odvratno je to što radite i kako se izvlačite. Vi slavni bi trebali prestati širiti ovakve sadržaje putem interneta", jedan je od komentara koji su joj uputili na društvenim mrežama.

Montana se na Barbadosu nalazi već neko vrijeme, a njezin Instagram vrvi fotografijama u bikinijima koje ponosno objavljuje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M O N T A N A B R O W N (@montanarosebrown1)

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) +9 Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Preporuke Od ovog zgodnog glumca sa slike ostala je samo sjena, evo kako danas izgleda čovjek koji je nestao u danima najveće slave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene