Više se ne skrivaju

Monika Kravić opet ljubi: U vezi je s uglednim odvjetnikom i jednim od najpoželjnijih domaćih neženja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Monika Kravić rastala se od supruga Marija Mamića 2017. godine, a sada ljubi zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića.

Bivša voditeljica Monika Kravić ponovno je sretno zaljubljena.

Pogledaj i ovo Tia i Mario Mamić neočekivani krah ljubavi Razvode se Tia i Mario Mamić, nakon šest godina braka odlučili su krenuti svatko svojim putem: ''Bez obzira na odluku...''

Gradskim kuloarima nedavno su počele kružiti priče kako Monika Kravić ljubi uglednog zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića, sina odvjetnika Željka Olujića, a portal Cover Style sada je potvrdio takve navode.

Navodno je par zajedno od prošle jeseni, a u posljednje se vrijeme sve manje skrivaju. Tako su prije dva tjedna viđeni na romantičnoj večeri u jednom poznatom zagrebačkom restoranu.

Podsjetimo, Monika je bila jedno od najomiljenijih i najljepših lica televizijskih ekrana, no nakon što se 2003. godine udala za sina Zdravka Mamića, Marija Mamića, u potpunosti se povukla iz javnosti te posvetila obiteljskom životu.

Bivši bračni par ima dvoje djece, a za razvod se saznalo 2017. godine. Iako nema službene potvrde, dugo se šuškalo kako su se razveli zbog Tije Jurčić, koja je sadašnja Marijeva supruga.

Monika se ni od razvoda nije prečesto pojavljivala u javnosti, no nedavno je zablistala na izboru za Pjesmu godine, pa se čini da joj ljubav itekako godi. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene