Poseban je ovo dan!

Monika Kravić iznenadila fotkom starom 17 godina, objavu je posvetila osobi koju zove srodnom dušom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Monika Kravić podijelila je staru fotografiju s dobrom prijateljicom Ivonom Perišom, s kojom je započela voditeljsku karijeru u popularnom showu "Story Super Nova".

Monika Kravić obilježila je poseban dan fotografijom starom 17 godina i tako podsjetila na svoje voditeljske početke na Novoj TV. 

Pogledaj i ovo Fran Olujić sa sinom Ivanom mamina slika i prilika! Suprug jedne od najljepših domaćih voditeljica snimljen u šetnji s njihovim sinčićem, kojeg su dosad uspješno skrivali od javnosti!

"Povratak u 2004. Ovo smo moja srodna duša i ja. I danas smo ovako mlade, sretne i pune života. Sretan Ti rođendan, najposebnija moja!" napisala je Monika pokraj slike s Ivonom Perišom, koja je bila dio showa "Story Super Nova" baš kao i ona. Istaknula je da su to bili sretni dani. 

Kravić, koja radi kao radijska voditeljica, dobila je puno komplimenata za svoj izgled. "Kako ste zgodne", "Ljepotice", "Divne", komentirali su Monikini pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MONIKA KRAVIĆ (@monikakravic)

Inače, Kravić je upoznala Ivonu malo prije nego što su se prijavile u prvi hrvatski reality show "Story Super Nova", a obje su došle do finala. Periša živi u Koprivnici i 2017. je rodila svoje četvrto dijete te uz obitelj uspješno kombinira i posao. 

Monika ima dva sina iz braka s Marijem Mamićem i prema pisanju domaćih medija, Ivona joj je bila vjenčana kuma. Voditeljica je u vezi s odvjetnikom Franom Olujićem. 

Prva epizoda "Story Super Nova" emitirana je 2003., a nešto kasnije i "Story Super Nova Music Talents", emisije koje su postale društveni i medijski fenomeni hrvatske televizijske povijesti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene