Prelijepa Monica

NAJLJEPŠA NA SVIJETU Ima 51 godinu, ali bez problema pozira gola

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Monica Bellucci jedna je od najljepših žena na svijetu.

Iako ima 51 godinu, Monica Bellucci još uvijek se smatra jednom od najljepših žena na svijetu. Golišave fotografije koje je snimila u bazenu za časopis 'Paris Match' objavljene su i na njenom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Deva Cassel Kakva ljepotica! Slavni roditelji dugo su je skrivali od javnosti, no više ne mogu, a odrasla je u sliku i priliku svoje prekrasne majke!

Kako kaže ne nosi puno šminke, a o sebi se brine uz jogu, plivanje i unošenjem puno tekućine. Ova Talijanka kaže kako su pedesete godine novi početak i da je sretna sama sa sobom.

Poznato je da se razvela od glumca Vincenta Cassela, a svoj privatni život ne otkriva nikome pa trenutno nije poznato da li je Monica u vezi. Mnogi časopisi ju svrstavaju u sam vrh kad su u pitanju ljepota i izgled.

 

Goodnight.... For Paris Match this week by Fred Meylan @studiofredmeylan @parismatch_magazine Hair @johnnollet Mua @letiziacarnevale Production and copyright H&K #monicabellucci#parismatch#photographer#fredmeylan#swimming#actress#моникабелуччи#onthemilkyroad#director#emirkusturica#mostra#venezia#italian#monicabelluci#monica_bellucci#oui#jadore

A photo posted by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene