baš su slične!

Poznata mama dugo ju je skrivala od javnosti, a sad se hvali svojom lijepom nasljednicom koja je njezina slika i prilika!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Monica Bellucci na Instagramu je objavila fotografiju svoje kćeri Deve Cassel koju ima s Vincentom Casselom i koju su dugo godina skrivali od javnosti.

Kći bivšeg glumačkog para Monice Bellucci i Vincenta Cassela, 17-godišnja Deva Cassel, odrastala je daleko od očiju javnosti, no poznati roditelji više je ne mogu skrivati.

Pogledaj i ovo Deva Cassel Kakva ljepotica! Slavni roditelji dugo su je skrivali od javnosti, no više ne mogu, a odrasla je u sliku i priliku svoje prekrasne majke!

Deva je sa 16 započela karijeru modela i već je jasno da će u tome biti jako uspješna jer, osim što je naslijedila izgled od svoje prekrasne mame, postala je i zaštitno lice luksuznog modnog brenda Dolce & Gabbana.

Sada se ponosna mama Monica na Instagramu pohvalila novim manekenskim uspjehom svoje kćeri koja je završila na naslovnici španjolskog izdanja poznatog modnog časopisa Glamour. Glumica je podijelila jednu fotografiju iz editorijala na kojoj Deva pozira s mačkom, a mnogi su ispod objave komentirali kako je sličnost između njih dvije nevjerojatna.

Fotografiju pogledajte ovdje.

Osim Deve, Monica i Vincet zajedno imaju i 11-godišnju kći Laonie. Njih dvoje upoznali su se 1996., kad su zajedno snimali filma "Apartman", a vjenčali su se 1997. godine.

Navodno su imali otvoreni brak te su oboje često mijenjali seksualne partnere, o čemu je brujao cijeli Hollywood. Ona je čak jednom prilikom izjavila da od supruga i ne očekuje vjernost ako ga ne vidi po tri mjeseca, koliko su znali biti razdvojeni zbog poslovnih obveza i snimanja. Razveli su se 2013. godine.

Monica je nakon razvod pronašla sreću s s 18 godina mlađim umjetnikom i scenografom Nicolasom Lefebvreom, s kojim je u vezi od 2017. godine. Iza sebe ima još jedan propali brak s fotografom Claudiom Bassom, za kojeg se udala 1990. godine i razvela četiri godine kasnije.

Vincet, pak, zadnje tri godine ljubi 31 godinu mlađu manekenku Tinu Kunakey s kojom je u travnju 2019. godine dobio kći Amazonie.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Getty) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Profimedia) +6 Kate Upton (Foto: Instagram) Celebrity Zamjeraju mu jer je oženio jednu od najseksi žena svijeta, a ona je u njega još zaljubljena kao i prvog dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene