šaljivi glumac

Momčilo pokazao kako sređuje dom za prinovu pa otkrio ime svog sinčića starog nekoliko dana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Momčilo Otašević dobio je drugo dijete sa suprugom Jelenom Perčin dvije godine nakon rođenja njihove kćerkice Maše.

Momčilo Otašević (30) i Jelena Perčin (39) u utorak su dobili sinčića dvije godine nakon rođenja njihove kćerkice Maše

Pogledaj i ovo Jelena Perčin - 1 ''Neko kamenje ostaje...'' Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu ostala s Momčilom, rana od rastave još je svježa: ''Smeta mi...''

Jelena je rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a sretnu vijest je objavila na Facebook profilu. Ipak, nije otkrila ime, no to je učinio Momčilo na svom Instagramu. 

Naime, glumac je snimio video kako slaže krevetić i odao to u opisu. "Jakša sine, reka' ti je đed da do 17.00 moraš bit' u krevetić'!", napisao je Otašević. 

Mnogi pratitelji su čestitali Momčilu na prinovi. "Čestitam, da je živ i zdrav!", "100 godina napunio u zdravlju i veselju!", "Neka ga sreća u životu prati", "Čestitke sretnim roditeljima na dolasku sina Jakše, a sestrama želim lijep odnos s bratom!", komentirali su. Neki su se našalili i upitali glumca hoće li im složiti koji komad namještaj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Inače, Momčilova supruga Jelena ima kćer Lotu iz prvog braka, a da će dobiti još jedno dijete, supružnici su saznali u jeku pandemije. 

"Nije bilo planirano, nismo radili na bebi u tom smislu, imali smo u nekoj perspektivi ako se desi dobrodošlo je, i evo desilo se u nekom trenutku kad smo bili dosta razdvojeni, zato nas je i iznenadilo", rekla je Jelena za IN Magazin.

Jelena je bila otkrila i da joj je ova drugačija nešto drugačija od prethodnih.

"Je, drugačija je u smislu da imam puno jače mučnine nego u prve dvije trudnoće I duže traju, u prve dvije sam se oko 12. tjedna već rješila mučnina, a sad još uvijek nisam, ide na bolje, al' su tu", otkrila nam je glumica.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentina Walme Celebrity Nezgoda naše najseksi plesačice: Uske kožne hlače puknule joj usred snimanja, objavila je i video!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene