Prestrašno!

Glumica iz hit-filma zasad neće odgovarati za stravično ubojstvo vlastite majke, a poznat je i pomalo čudnovat razlog tome

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mollie Fitzgerald zasad neće biti suđeno za ubojstvo majke Patricije Tee Fitzgerald koje je počinila 2019. godine.

Američka glumica iz hit-filma "The Captain America" Mollie Fitzgerald koja je bila osuđena za ubojstvo vlastite majke neće morati na sudsko suđenje zbog počinjenog ubojstva, barem zasad.

Prema pisanju TMZ-a 40-godišnja Mollie je trenutačno proglašena nesposobnom za suđenje, a unatoč tome što je bila priznala ubojstvo, sada tvrdi kako joj je smrtonosni ubod nožem zadala u samoobrani, stoji u službenim sudskim spisima.

Mollien odvjetnik Jason Billam za TMZ je izjavio kako će njegova klijentica biti vraćena u mentalnu bolnicu gdje će prema odluci suda nastaviti liječenje. Ipak, pred sudom bi se mogla pojaviti i to ako će njezino mentalno stanje biti bolje nakon sljedećih 90 dana. Liječnici su sudu prezentirali glumičinu dijagnozu koja je prihvaćena, te su pojasnili kako Mollie ne razumije zakonodavni proces u koji je uključena. Navodno razumije uloge odvjetnika, tužitelja i suca kao i zločin koji je počinila, ali ne razumije sam proces suđenja.

Mollie se suočila s optužbama za fatalno ubojstvo vlastite 68-godišnje majke Patricije Tee Fitzgerald u prosincu 2019. godine. Nakon krvavog napada sama je nazvala policiju i izjavila kako ju je majka htjela ubiti. Obdukcija Patricijina tijela i očevid nisu pokazali da je ona uopće držala nož u rukama i da je imala nekoliko smrtonosnih ozljeda. Kada je policija stigla u njezinu kuću pronašli ju su na podu pokraj vrata s nožem u leđima.

Prema njihovim izjavama u kući su pronađeni tragovi borbe, uključujući prevrnutu stolicu i polomljenu lampu.

Mollie je bila odvedena u bolnicu s lakšim ozljedama, točnije porezotinom na palcu i ugrizom na bicepsu.

"U šoku smo. Nisu uopće važne okolnosti događaja, izgubio sam sestru, to je najvažnije", izjavio je brat ubijene Gary Hunziker za Kansas City Star.

Mollie se osim glumom bavila redateljskim i producentskim poslom, a u velikim filmskim hitovima ostvarila je manje, sporedne uloge, poput Stark Girl u filmu "Kapetan Amerika: Prvi osvetnik", na kojem je radila i kao pomoćnica redatelja, 2014. godine pojavila se i u svom filmu "The Lawful Truth", a 2017. godine u filmu "The Creeps".

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene