Izbola je do smrti?

Stravičan zločin: Glumica iz hit-filma "Kapetan Amerika" uhićena zbog ubojstva vlastite majke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mollie Fitzgerald uhićena je zbog sumnje da je ubila vlastitu majku Patriciju Tee Fitzgerald.

Američka glumica Mollie Fitzgerald, koju smo imali prilike gledati u filmu "Kapetan Amerika: Prvi osvetnik" suočava se s teškim optužbama da je do smrti izbola vlastitu majku Patriciju Tee Fitzgerald u Kansasu.

38-godišnja Mollie uhićena je nakon što je njezina 68-godišnja majka pronađena mrtva u svom domu u Olatheu 20. prosinca prošle godine. Osumnjičena je za drugostupanjsko ubojstvo i zadržana je u zatvoru, a iz njega može izaći ako plati jamčevinu od 500 tisuća dolara.

Motiv tog strašnog zločina zasad nije poznat, policajci su se odazvali na poziv iz Patricijina doma zbog uznemiravanja oružjem, gdje su ju pronašli mrtvu. Na mjestu zločina zatekli su i Mollie, koja je odvedena u bolnicu zbog nekoliko lakših ozlijeda.

"U šoku smo. Nisu uopće važne okolnosti događaja, izgubio sam sestru, to je najvažnije", izjavio je brat ubijene Gary Hunziker za Kansas City Star. .

Mollie se osim glumom bavi redateljskim i producentskim poslom, a u velikim filmskim hitovima ostvarila je manje, sporedne uloge, poput Stark Girl u filmu "Kapetan Amerika: Prvi osvetnik", na kojem je radila i kao pomoćnica redatelja, 2014. godine pojavila se i u svom filmu "The Lawful Truth", a 2017. godine u filmu "The Creeps".

Sada bi se trebala pojaviti pred sudom, gdje će protiv nje biti podignuta i službena optužnica.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dua Lipa (Foto: Getty) Celebrity Za 24-godišnjom pjevačicom venu i muškarci i žene, no pogled na njezinu guzu otkrio je i neke mane...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene