Sve se istopilo

Megapopularnim kćerima je novcem prokrčio put do slave, no sada se doveo na rub bankrota

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otac manekenki Belle i Gigi Hadid, Mohamed, nekoć je bio multimilijunaš, a sada je spao na niske grane.

Mohamed Hadid, otac slavnih ljepotica Belle i Gigi Hadid, navodno se našao u teškim financijskim problemima. Obitelj Hadid inače je bila poznata po svom nevjerojatnom bogatstvu, no čini se kako su sad došli teži dani. 

Pogledaj i ovo Dua Lipa bez mane! Svjetski poznata Kosovarka u mini bikiniju pokazala tijelo iz svih uglova i počastila prizorima za pamćenje!

Građevinski poduzetnik Mohamed (71) mora srušiti veliku vilu u Bel Airu prema nalogu suda, međutim, za to nema novca. Daily Mail piše kako je Mohamed ostao bez prebite pare, pa sada treba skupiti pet milijuna dolara za rušenje vile. Losanđeleški gradski tužitelji zatražili su rušenje kuće jer je, tvrde, ogromna, a sud u Santa Monici odlučio je koja je cijena.. 

"Mohamed si to ne može priuštiti", rekao je njegov odvjetnik Bruce Rudman na sudu. 

Ipak, postoji tračak nade za posrnulog poduzetnika. On može obročno isplatiti rušenje vile, pa bi tako prva rata iznosila pola milijuna dolara - jedini je problem što 71-godišnjak nema ni za prvu ratu. 

"On jednostavno nema novca" kaže Bruce Rudman.

Ariel Neuman, koji zastupa susjede koji žele da se sruši nekretnina, ne vjeruju u riječi Mohamedova odvjetnika.

"Zapanjujuće je kako je onda uopće kupio tu višemilijunsku vilu na Beverly Hillsu. Ne prihvaćamo ovo objašnjenje" rekao je Ariel. Njegove riječi svakako imaju smisla, ako se prisjetimo da je bogatstvo Mohameda Hadida procijenjeno na vrtoglavih 400 milijuna dolara.

Svoje građevinsko carstvo izgradio je gradivši luksuzne hotele i ogromne vile diljem svijeta. Vila zbog koje se bori na sudu da se ne sruši zove se "The Crescent Palace", a vrijedi 60 milijuna dolara, odnosno 403 milijuna kuna.

U cijeloj je priči neobično to što se ne zna gdje je i kako Mohamed uspio prokockati silno bogatstvo kojim je, između ostalog, svojim kćerima jako olakšao probitak u svijet glamura, slave i modnih pisti. Sreća u nesreći upravo je to što su njegove mlade kćeri Bella i Gigi toliko bogate da neće ni primijetiti ako svom ocu financijski pomognu u ovoj nezgodnoj situaciji. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) +1 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Celebrity Mislili ste da znate koji je najjači adut Nives Celzijus? Možda se predomislite nakon ove fotke

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene