svega tu ima!

Pogledajte kako je to ministar Aladrović zasjenio poznate dame u Saboru, nisu im pomogle ni bijele čizme ni svilene bluze!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sabina Glasovac, Margareta Mađerić i Josip Aladrović pokazali su da prate modne trendove, i to na jednoj od posljednjih saborskih sjednica.

Naši saborski zastupnici i zastupnice često svojim modnim kombinacijama privlače pažnju na radnom mjestu, a ništa drugačije nije bilo ni na jednoj od posljednjih sjednica.

Pogledaj i ovo Sabina Glasovac Veliki je gurman Sabina Glasovac demonstrirala sportske vještine, a otkrila i odakle dolazi ljubav prema hrani koju obožava

Među njima je poglede trendi izdanjem svakako privlačila Margareta Mađerić, koja se pojavila u suknji i svilenoj bluzi te kožnim visokim čizmama, kao i Sabina Glasovac u srebrnoj suknji koju je uskladila s bijelim čizmama na petu, no čini se da su one, kao i druge dame, ostale u sjeni ministra Josipa Aladrovića. 

On se pojavio u tamnoplavom odijelu i kravati, a sve je začinio sivim šalom oko vrata, a tako elegantan nije mogao izbjeći ni bliceve fotoaparata. 

Posljednje modne kombinacije naših političara pogledajte u galeriji. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Bačić i Žanamari Perčić - 1 Celebrity Seksi fotke kao dokaz da je naša pjevačica liniju dovela do savršenstva: Na sceni se pojavila još 2004., ali s godinama izgleda sve bolje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene