Modna poslastica

Jadranka Sloković, Ella Dvornik i Ana Gruica našle se na modnoj pisti, sve je popratila Ana Karamarko

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na humanitarnoj modnoj reviji u ulozi manekenki našla su se brojne poznate dame iz javnog života.

Na humanitarnoj modnoj reviji "Kreirano srcem" koja je održana u zagrebačkom Muzeju Mimara, u ulogama manekenki našle su se brojne poznate dame, a i u publici su viđena poznata lica.

Pogledaj i ovo Jadranka Sloković, Severina krenuo maminim stopama Mnogi su zaboravili da je najpoznatija hrvatska odvjetnica bila u braku s našim književnikom, a evo tko je i kako izgleda njihov sin!

Modnu reviju nosile su tako odvjetnica Jadranka Sloković, kolumnistica i spisateljica Milana Vlaović, radijska voditeljica Ivana Mišerić, ministrica Marija Pejčinović Burić, glumica Ana Gruica,  plesna koreografkinja Larisa Lipovac Navojec i mnoge druge.

Među slavnim licima koja su pratila reviju iz prvih redova isticalo se ono Ane Karamarko, supruge bivšeg predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, koja se dugo vremena nije pojavljivala u javnosti.

Revija je održana u organizaciji Ministarstva turzima u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, sa svrhom pomaganja udrugama HURID i DAR.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Svjetski poznati glazbenici u svojim spotovima angažirali Hrvate (Foto: Dnevnik.hr) Svjetski poznati glazbenici u svojim spotovima angažirali Hrvate (Foto: Dnevnik.hr) Svjetski poznati glazbenici u svojim spotovima angažirali Hrvate (Foto: Dnevnik.hr) Goran Višnjić (Foto: Profimedia) +1 Nina Morić (Foto: Instagram) inMagazin Glazbene mega zvijezde za videospotove birale su Hrvate! Koga su sve proslavili?

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Will Smith i Martin Lawrence (Foto: Profimedia) Will Smith i Martin Lawrence (Foto: Profimedia) Will Smith i Martin Lawrence (Foto: Profimedia) Will Smith i Martin Lawrence (Foto: Profimedia) +4 Will Smith, Martin Lawrence i Gabrielle Union (Foto: Profimedia) Celebrity Glumački dvojac urnebesnim videom potvrdio ono o čemu se predugo pričalo i oborio fanove s nogu

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rade Malobabić (FOTO: Dnevnik.hr) Rade Malobabić (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Rade Malobabić (FOTO: Dnevnik.hr) Zanimljivosti On je ulični svirač i ne libi se priznati od toga živi i pristojno zarađuje: ''Ogovarali su me''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene