bezvremenska ljepota

U 69. godini pozirala u bikiniju pa objavila sličnu fotografiju iz prošlosti i izazvala divljenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tihana Harapin Zalepugin objavila je nedavno snimljenu fotografiju i jednu iz prošlosti s mužem Sašom Zalepuginom.

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin oduševila je fotografijom na kojoj u 69. godini pozira u žutom bikiniju u Vrisniku na Hvaru. 

Pogledaj i ovo Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Drži je na radnom stolu Tihana Harapin Zalepugin kod kuće još čuva urnu svojeg Saše: "Ne treba se bojati niti zazirati od toga"

Naime, objavila je usporedno sliku iz prošlosti na kojoj nosi jednodijelni badić i sjedi na ležaljci s mužem Sašom Zalepuginom (89) i drugu koju je nedavno snimila. 

"Samo su nanule odoljele vremenu...za koji dan evo i mojih 69...", napisala je Tihana na Facebooku pokraj fotografija. Prijatelji i pratitelji bivše manekenke, koja je sada modna agentica, komentirali su kako dobro izgleda. 

"Za naslovnice", "Nanule, ali i vlasnica", "I Vi odolijevate itekako", "Predivni", "Prije jednodijelni, a sada bikini. Bravo, Tihana", "Booože, kako ste zgodni. I nekad i sad", "Predivna, elegantna, nije bitno u kojem vremenu", "Tihana... sjajan izgled nekad i sad; da ja tako izgledam s tim brojem, odmah bih potpisala. Svaka čast!" "To je ta bezvremenska ljepota", napisali su Tihani, koja će za koji dan proslaviti 69. rođendan. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene