ljute se na njega

Nikome nije jasno zbog čega princ Harry šuti o osjetljivom pitanju: "Trebao bi poderati ugovor od 100 milijuna dolara!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prijateljica princeze Diane, Jemima Khan, odustala je od mjesta savjetnice serije "Kruna" zbog načina na koji je pokojna princeza prikazana.

Princa Harryja nagovaraju da otkaže ugovor s Netflixom vrijedan 100 milijuna dolara nakon što je prijateljica njegove majke, princeze Diane, dala otkaz sa seta serije "Kruna". The Sun piše kako je Jemima Khan (47), inače bliska prijateljica pokojne princeze, otišla sa snimanja serije jer se ne slaže s načinom na koji je Diana prikazana.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Khan je inače na seriji "Kruna" radila kao savjetnica, a nakon što je otišla, zatražila je da se njezino ime ni u kojem slučaju ne spominje, pa čak ni u zaslugama u odjavnoj špici. Smatra kako se priča njezine pokojne prijateljice nije ispričala dostojanstveno kako je trebala.

Angela Levin, autorica Harryjeve biografije, kaže kako se princ ni u jednom trenutku nije očitovao po pitanju Netflixa, a nije joj jasno zbog čega. "Trebao bi poderati ugovor i zauzeti se za svoju majku. Što je važnije? Novac ili obrana vlastite majke? Nevjerojatno je kako se ne može izjasniti po ovom pitanju", ljutito je komentirala Levin.

Peta sezone serije "Kruna" svjetlo dana bi trebala ugledati u studenom sljedeće godine, a u njoj će detaljno biti prikazani posljednji mjeseci Dianina života. Prije nekoliko dana objavljene su fotografije sa snimanja, a princezu Dianu će utjeloviti glumica Elizabeth Debicki. Mnogi su komentirali kako glumica neodoljivo podsjeća na nikad prežaljenu princezu kada se pojavila u maloj crnoj haljinici u kojoj je Diana 1994. godine mamila poglede kako bi se osvetila princu Charlesu zbog nevjere.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) +16 Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Nekad i sad Pričalo se da je mrtva i da su svi detalji zataškani, a ona izgleda kao da u 20 godina nije ostarjela ni dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene