Previše ili ne?

Nikome nije jasno kako je pojela ručak u ovome što ima na sebi, a usput je pokazala i detalj na inače skrovitom mjestu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lottie Moss šetala se Londonom u društvu prijateljice, odjevena u poderane traperice i crnu kožnu jaknu koju je skinula te pokazala neobični, oskudni bodi.

23-godišnja Lottie Moss poznata je po golišavim modnim izdanjima u kojima gdje god se pojavi ubrzo dolazi u centar pozornosti. 

Pogledaj i ovo showbuzz ničeg se ne srami Neobična suknja i top jedva su joj išta pokrili, ali to je ništa naspram njene nedavne nage fotografije

Mlađa sestra svjetski poznate manekenke Kate Moss prošetala se Londonom, a rijetko tko se nije okrenuo za njom. Dok se njezina prijateljica "zabundala" u traper-jaknu i traperice, Lottie je očito bilo vruće.

Moss je na sebi imala poderane traperice, cipele na petu i crnu kožnu jaknu, koju je u jednom trenutku skinula te je tada uslijedilo iznenađenje. Naime, manekenka je ispod nosila neobični bijeli bodi koji se veže oko vrata i malo toga prepušta mašti jer ima izrez na grudima i ispod njih. 

Mogla se primijetiti i Lottiena tetovaža ptica na lijevoj strani ispod njezinih grudi. Moss se samouvjereno prošetala u tom izdanju s osmijehom na licu, a oči je prekrila sunčanim naočalama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

Inače, ova odjevna kombinacija čak i nije toliko golišava za manekenku koja je posljednjih mjeseci objavila najmanje dvije fotografije na svom Instagramu na kojima je potpuno gola. Na jednoj čuči u vrtu pred ogledalom, a na drugoj sjedi na rubu kade okrenuta leđima i vide joj se stražnjica i leđa.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mate Rimac Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Mate Rimac u tajnosti se oženio atraktivnom Katarinom, odabrali popularnu lokaciju skrivenu od znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene