Gdje su ove ljepotice nestale?

MISTERIJ HOLLYWOODA Bile su na vrhuncu, a onda nestale

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove su ljepotice bile na vrhuncu slave i pisala im se blistava budućnost, ali jedan je razlog sve promijenio.

Većina poznatih osoba nakon rođenja djeteta vrati se poslu i ponovno zasja svim sjajem, dok se neke nikada u potpunosti ne vrate svom poslu, a ako se i vrate više nikada ne uspiju ostvariti uspjehe i slavu kakve su imale prije nego su postale majke. Slijedi nekoliko primjera slavnih žena koje gotovo ne možete nigdje vidjeti otkad su postale majke.

Pogledaj i ovo Ekipa serije Ally McBeal - 5 tko ih je obožavao? Ekipa hit-serije 90-ih opet na okupu, pogledajte koliko su se promijenili od prve epizode prikazane 1997. godine!

Elizabeth Hurley

Engleska glumica je punila medijske stupce više svojim privatnim nego poslovnim životom, ali svakako se može reći da je bila jedna od najzanimljivijih zvijezda 90-ih godina sve dok nije ostala trudna sa sinom Damianom. U to vrijeme glumica je bila u centru pažnje svih jer se dizala velika prašina oko pitanja tko je otac njenog djeteta i DNK analize koja je potvrdila da je otac malenog Damiana američki poduzetnik i producent Stephen Bing. Nakon što su se malo 'smirile strasti' Hurley je potpuno nestala sa scene. Seksi glumica je zadnjih godina odigrala nekoliko manjih uloga, ali nikada nije uspjela vratiti staru slavu.

Calista Flockhart

Godinama nas je zabavljala u svojoj ulozi odvjetnice Ally McBeal u istoimenoj seriji, ali otkad je serija završila sa snimanjem Calista se povukla iz glumačkog svijeta. Mediji su pomno pratili kada je Calista odlučila posvojiti sina Liama i biti samohrana majka te su zatim popratili njenu vezu s glumcem Harrisonom Fordom za kojeg se na kraju udala. Iako je od tada odigrala glavnu ulogu u seriji 'Braća i sestre', nije uspjela ostvariti ponovni veliki glumački uspjeh.

Ashlee Simpson

Ovoj mladoj glumici i pjevačici predviđali su se veliki poslovni uspjesi i bila je na glasu kao sljedeća velika pop zvijezda, barem dok nije ostala trudna. Pjevačica je 2008. ostala trudna s pjevačem grupe Fall Out Boy, Peteom Wentzom, i od tada je najviše pažnje privukla neobičnim imenom kojeg su dali svom sinu - Bronx Mowgli. Ashlee od rođenja sina nije radila na gotovo nikakvim poslovnim projektima.

Jenna Fischer

Glumica koja je najpoznatija po svojoj ulozi u seriji 'U uredu', odlučila se maknuti iz javnog života nakon što je rodila svoje drugo dijete, ali čini se da jako uživa u ulozi majke. U jednom intervjuu Fischer je izjavila da je jako sretna jer joj je uloga u popularnoj seriji omogućila luksuz da ostane doma s djecom dok su ona mala i da će ona to maksimalno iskoristiti tako što će se privremeno umiroviti od Hollywooda.

Sarah Jessica Parker

Iako je tijekom snimanja popularne serije 'Seks i grad' već bila majka dvogodišnjem sinu Jamesu Wilkieu, Sarah Jessica Parker se odlučila potpuno posvetiti majčinstvu. Naime, nakon što se 2004. godine serija prestala snimati glumica se nije pojavljivala u nekim većim projektima. U međuvremenu je postala majka još dvoje djece, a odigrala je samo uloge za dva filmska nastavka 'Seks i grad'. Uskoro se najavljuje veliki povratak glumice na televizijske ekrane jer bi navodno trebala imati glavnu ulogu u seriji humorističnoj seriji 'Divorce'.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene