Tužan život lijepe Miss

"Znam da je ponosna": Nakon što je osvojila lentu Shanaelle pojurila majci na grob

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska je ove godine dobila prvu tamnoputu misicu. Shanaelle Petty na izbor "Miss Universe" prijavila se zbog majke koja se za tu titulu borila 1997. godine. Nažalost, bez majke je ostala kad je imala samo šest godina.

Shanaelleina majka Ivana i otac Alexander, američki vojnik, upoznali su se u Americi gdje je njezina majka pohađala srednju školu, a u majčin rodni Slavonski Brod je prvi put stigla kao četveromjesečna beba.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

"Dođem barem jednom godišnje za Božić, Uskrs... Krstila sam se u Slavonskom Brodu i išla sam u osnovnu školu par godina tamo i ljetovala stalno tu. Pakoštane su mi dom isto. Od šestog mjeseca kad sam završila srednju školu došla bi tu kod bake i dide opet. Uvijek sam tu. Brod je baš moja kuća, moj dom", govori Shanaelle za IN magazin.

Njezino ime i prezime te tamna put zbunili su i organizatore natjecanja. "Prvo mislila da me netko zeza. Ime i prezime nije hrvatsko, onda otvorim prijavnicu i vidim da je djevojka tamnoputa na fotografiji i ja sam je nazvala i pitala: "Oprosti, moram te pitati jesi li to ti ili se netko zeza s nama pa nam je poslao iz zezancije fotografiju", govori Marija Kraljević, direktorica "Miss Universe".

No zezancija i dobar provod bili su samo jedan od razloga za njezinu prijavu na ovo natjecanje. Drugi, onaj važniji, je činjenica da se njezina majka prije 20 godina borila za titulu koju je Shanaelle osvojila i, naravno, posvetila njoj.

"Kad sam pobijedila počela sam plakati jer sam se sjetila mame da bi bila jako ponosna na mene danas. Baš mi je drago. Kad sam došla kući u Slavonski Brod odnijela sam cvijeće koje sam dobila na izboru kod nje na groblje", otkriva 19-godišnjakinja.

Nakon što je pobijedila, mnogi su se poželjeli fotografirati s njom, no gužvu i buku prekinuo je poznati i vrlo dragi glas. "Odjednom čujem tatin glas - Shanaelle, onako kao da nisam sobu pospremila i odmah sam pogledala. I došao je do mene, sretan, zagrlio me. To je bilo ono kao iz filma, suze su potekle, prelijep osjećaj", prisjeća se Shanaelle.

Shanaell nam je priznala da je sramežljiva, no o poziranju u kupaćem kostimu pred TV kamerama nije stigla razmišljati zbog straha od pada. "Kad imaš štikle i ne želiš pasti to ti je zadnja stvar na glavi kako izgledaš. Još kad idem na plažu mene je malo sram, ali dobro. Ali ništa, prođeš, nije to ništa strašno", priča simpatična misica.

Ova 185 centimetara visoka djevojka obožava odbojku i tenis, životinje i putovanja, a nedavno si je u Americi ispunila želju koja je mnoge iznenadila - pucanje iz kalašnjikova. "Prije nego smo se selili u Europu rekla sam rekla sam prijatelju "ajde, vodi me na pucanje" pa smo išli na gun range i pucala sam iz AK-47, AR-15 i to je bilo šok, životni doživljaj", kaže hrabra Shanaelle.

Njezin šarm nagradile su i konkurentice s natjecanja lentom "Miss simpatičnosti", a Shanaell nam je povjerila da je, kako kaže, sretno sama. No vrlo dobro zna kakav muškarac je može osvojiti. "Pa da nije umišljen, da se uvijek mogu smijati, da su mu bitni samo auti i novac, to mi nije bitno, nećeš biti sretan od toga", ističe ljepotica koja svoju sreću vidi u znanstvenoj karijeri.

Naime, primljena je na prestižno američko sveučilište na kojem će studirati matematiku i fiziku. Jako je zanima svemir te se u budućnosti zamišlja na mjestu direktorice NASA-e. Mi joj želimo da joj zvijezde na putu do njezinog cilja budu naklonjene.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene